Væk med slidt undertøj og invester i kvalitet hos Intimo.dk

26. maj 2020   |   Intimo.dk A/S  |  Flere pressemeddelelser

Selvom undertøjet sjældent er det, mænd går højest op i, så er der ingen grund til at gå på kompromis. Det er det materiale, som er tættest på kroppen hele dagen - og med det helt rigtige undertøj vil du ikke mærke til det, og netop dér ved du, at du har gjort et godt køb.

?Livet er for kort til slidt undertøj

?Du skal først og fremmest sørge for at smide dit gamle og slidte undertøj væk og i stedet fokusere på at vælge kvalitet. Der sker hvert år noget både på materiale og på design-siden, når det gælder undertøj, og derfor kan du med fordel købe nyt lidt oftere, end du måske normalt ville. Så er du ihvertfald sikker på at få det nyeste og dermed bedste. 

Har du måske nogensinde hørt om eller prøvet undertøj i økologisk bomuld, bambus, uld eller microfiber? Du vidste måske ikke, at der er forskel. Det er der. Stor forskel endda. Uld har eksempelvis den fordel, at fibrene regulerer kroppens temperatur naturligt og absorbere sveden fra huden. Bambus har den egenskab, at fibrene er enormt bløde, åndbare og antibakterielle. 

På den anden side kan du spare penge, da du ved at købe kvalitet måske ikke behøver udskifte undertøjet lige så ofte. Du skal dog huske at vaske undertøjet korrekt, så det hverken mister sin form eller går i stykker.

JBS er førende inden for kvalitetsundertøj til mænd

Hvis du leder efter lækkert undertøj, er det værd at tage et kig på undertøj fra JBS. JBS er Danmarks største og førende producent af undertøj og har mange kollektioner, så du kan finde lige netop det undertøj, der passer bedst til dig. 

Hos Intimo.dk finder du et stort udvalg af JBS, hvor der løbende bliver tilføjet nye modeller og varianter på shoppen. Er du ligeledes interesseret i undertøj til kvinder eller børn, er der også mulighed for at finde det. Der er ingen grund til at rende rundt med gammelt og slidt undertøj, når du i stedet kan have lækre materialer tæt på din krop.

 

Kontaktperson:

Anders Lund

26285418

anl@jbs.dk