Vinderslev har også valgt NutriFair

10. januar 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

NV-Randers A/S - Vinderslev har debut på NutriFair og tilbyder flere afsætningsmuligheder for smågrise- og slagtesvinsproducenter

En af landets største aktører inden for køb, salg og transport af grise, NV-Randers A/S – Vinderslev, udstiller som noget nyt på NutriFair – fagmessen for husdyrproducenter i Fredericia.
NV-Randers A/S - Vinderslev har primært udstillet i udlandet de seneste 15 år, men har valgt at imødekomme de danske landmænd og byder nu velkommen på NutriFair-standen.

- NutriFair er et godt mødested, og vi kan se en tendens til et større behov for personlig kontakt med kunderne, hvilket er meget forståeligt. Det er vi glade for, fordi der er intet bedre end en tæt dialog og kyndigt samarbejde – og sammen skaber vi de bedste resultater, konstaterer Michael Vinderslev, som er 2. generation i det familiedrevne firma, og som glæder sig til at møde kunder og kolleger på NutriFair.

NV-Randers A/S - Vinderslev leverer udelukkende kundetilpassede løsninger og høj kvalitet, hvor god service og dyrevelfærd er i højsædet. Kronjyderne omsætter 7 kg-grise, 30 kg-grise, svin og søer til hele Europa. Takket være gode faciliteter omsætter Vinderslev cirka tre millioner dyr årligt.

”Det er prisen, der flytter grisen”
- Vi forsøger konstant at være et skridt foran og arbejder derfor bestandigt med at følge udviklingen indenfor trivsel af alle former. At drive forretning med omhu har generel stor værdi for os, hvor tillid, ansvar og pålidelighed er uerstatteligt. Om vi omsætter grise eller blot står for transporten, er det altid landmandens afkast, der er i centrum, for vi ved, at det er prisen, der flytter grisen, fastslår Michael Vinderslev.

NV-Randers A/S – Vinderslev tilbyder hjælp til alle processer i branchen i forbindelse med grisehandel; fra rådgivning til transport og afsætning. Desuden har de egen eksportstald, egne 24 specialbyggede lastbiler, tre SPF-lastbiler og produktionsrådgivere samt et internationalt salgsteam – alt dette for at sikre landmandens interesser.
- Med os er afsætningssikkerhed og mindste smitterisiko for besætningen på sit højeste, siger Niels Vinderslev, CEO i firmaet.

NutriFair finder sted i MESSE C Fredericia den 16.-17. januar 2019. Se mere på www.nutrifair.dk.

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

www.messec.dk