Vil du høre en historie?

24. april 2017   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Jens Peter Madsens nye bog "Lige ud af hovedet og uden bog" lærer dig, at fortælle historier der fænger.

 

 

Lige ud af hovedet og uden bog

- Sådan bliver du verdens bedste historiefortæller


Lige ud af hovedet og uden bog er en personlig beretning om et liv, et studie og en praksis som historiefortæller. Det er en håndbog med opgaver og øvelser, som kan hjælpe læseren på vej til at kunne videreformidle sine egne personlige historier.

Bogens titel Lige ud af hovedet og uden bog referer til en enkel og simpel fortællemetode. Metoden handler om, at vi skal glemme de mange ord, vi har hørt eller læst. I stedet skal vi koncentrere os om de spor, som livet har sat i erindringen. Når vi begynder at sætte ord på konkrete erindringer, trækker disse andre erindringer med sig, og vi husker navne, steder, indtryk og stemninger, som vi troede var glemt.

Bogens forfatter, Jens Peter Madsen, er historiefortæller og har den mundtlige fortælling med fra sin barndom. Han har gjort fortællingen til et fast redskab i sit arbejde som lærer og seminarielektor. Tidligere har han studeret og igangsat udviklingsarbejder om fortælling og narrative teorier. Han har startet Spoken Word Festival, Story Slam Odense og Story-IN Fortællefestival på Vrå Højskole. Gennem de sidste 9 år er han blevet en af landets mest efterspurgte historiefortællere og foredragsholdere om mundtlig fortællekunst.

Se mere på jenspetermadsen.dk 

 


Jens Peter Madsen: Lige ud af hovedet og uden bog

ISBN: 978-87-93382-92-3
Bogen er på 636 sider
Udkommer d.2. maj 2017
Pris: 165 kr.
Bestilling hos underskoven.dk og hos alle landets boghandlere

Kontakt forlaget@underskoven.dk for anmeldereksemplar. 

Kontaktperson:

Tom Ahlberg

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Store Kirkestræde 1
1073 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk