Viden og inspiration på Feriehusmessens scene

23. august 2019   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Sceneprogrammet på Feriehusmessen i Fredericia byder på alt fra indretning til udlejning – og der er præmier for over 30.000 kroner på højkant

Om tre uger har MESSE C Fredericia premiere på ”Feriehusmessen”, som bliver Danmarks nye forum for nuværende og potentielle ejere af ferieboliger. Her samles branchens aktører og tilbyder de besøgende et 360 graders indblik på feriehusområdet, med et ekstra fokus på udlejningspotentialet.

Messen arrangeres i samarbejde med Feriehusudlejernes Brancheforening, som blandt andet bidrager til det spændende sceneprogram begge messedage. Under overskriften ”Tjen 40.900 kroner – skattefrit” beretter foreningen om de mange incitamenter, der er for at udleje sin feriebolig.
Skattestyrelsen uddyber begge dage skattereglerne for udlejning af feriehuse i ind- og udland, mens Energistyrelsen giver gode råd til at nedbringe energiregningen i sommerhuset.

Hvis beslutningen om at investere i et feriehus er truffet, er næste spørgsmål: Hvor skal den ligge? Her er inspiration at hente, når tre borgmestre og et byrådsmedlem slår et slag for hver deres kommune.
Lørdag gælder det Nordfyn og Varde kommuner, mens det søndag handler om Haderslev og Ringkøbing-Skjern.
Man kan også få et mere internationalt udsyn, når indlæg om ”Trygt boligkøb i Spanien” og ”Hvad er HomeAway” indtager scenen.

Skab hygge og trivsel i feriehuset
På den mere livsstilsmæssige front kan de besøgende blandt andre opleve Christian Grau, kendt fra blandt andet ”Hvem bor her” på TV2, mens indretningsekspert Bettina Therese giver tips til, hvordan man med små midler skaber hygge, æstetik og trivsel for sig selv og lejerne. Tidligere direktør for VisitDenmark, Dorte Kiilerich, fortæller blandt andet om, hvordan man gør sin feriebolig attraktiv for turister med flere.

Der er gratis adgang til Feriehusmessen, som byder på godt et halvt hundrede udstillere så som udlejningsbureauer, byggefirmaer, aktører inden for møbler/indretning, aktivitetsudstyr, energiforbedring, wellness-udstyr, udbydere af udenlandske boliger med videre.
Nogle heldige besøgende kan endda gå hjem med flotte præmier så som et fjernstyret låsesystem, en kajak, et plankebord samt en flot hvilestol og en solvogn til terrassen – værdi i alt over 30.000 kroner.

Feriehusmessen 2019 foregår den 14.-15. september i MESSE C Fredericia. Se mere om program etc. på www.feriehusmessen.dk.