Verdens sjoveste ølsmagning kommer til Aarhus.

11. september 2018   |   Enoch Show Production  |  Flere pressemeddelelser

Eddie Szweda bryghusejer og favnende komiker optræder i Musikhusparken med sit helt specielle show.

Det er ikke en klassisk ølsmagning, som du kender den. Eddie ejer ganske vist Midtfyns Bryghus, men han er mest af alt amerikaner, entertainer og iværksætter, og så er han forelsket i vores lille land. Med udgangspunkt i sine egne oplevelser i Danmark underholder Eddie med historier om livet og om danskerne, mens han serverer syv af Midtfyns Bryghus’ bedste øl.

 Eddie kunne han lige så godt have stået på scenen i Las Vegas med sine veltimede punchlines, sin amerikanske charme og sine store armbevægelser. Skæbnen ville det anderledes, og han blev forelsket i en dansk kvinde og har nu boet her i 23 år og endt op med et ”lortebryggeri” i Årslev på Fyn. Selvom Eddie ny er rigtig fynbo, er han stadig born in the USA, og det har givet ham en alternativ og humoristisk tilgang til det danske samfund, som han på stand-up lignende manér fortæller om i showet.

 ”Det handler om 20 procent øl og 80 procent noget andet. Men folk får en godt griner – og måske de også husker lidt om øl,” griner Eddie på sit amerikaniserede danske, når han skal forklare, hvad ølshowet går ud på.

 Netop Eddies øl er omdrejningspunktet for aftenen. Til ølsmagningen disker Eddie op med flere af sine bedste kreationer, herunder de prisvindende øl Imperial Stout, Chili Tripel og Rough Snuff II, der alle har vundet prisen som Årets Danske Ølnyhed kåret af Danske Ølentusiaster. Imens fortæller Eddie nørdet om smagsnuancer, bryggeprocesser og livet som bryghusejer, så du også går måske enda derfra en smule klogere, end da du kom.

 Aftenen er samtidig en historie om at flytte fra millionbyer som New York og Chicago og slå sig ned i en lille flække midt på Fyn for at finde the American dream i Danmark. Undervejs sparker Eddie til den danske selvforståelse og provokerer sine tilhørere, når han med et godt grin stikker til vores egoistiske tilgang til at køre bil, joker med vores dårlige humør om vinteren og rakker ned på Janteloven – alt sammen med sine egne anekdoter og et kækt glimt i øjet.

 ”De sagde til mig, det var farligt med det bryghus. Du kan gå fallit, Eddie.Det er et LORTEBRYGGERI Eddie... Gå fallit? Hvad er det værste, der kan ske? Jeg bor i Danmark!” fortæller Eddie, der i år kan fejre ti års jubilæum med Midtfyns Bryghus.

 

Læs mere på: http://www.eddiesølshow.dk 

 

Hvor? Eddies Ølshow foregår i telt I Musikhusparken.

Hvornår? Fredag d. 21 September kl. 18.30. Pladsen åbner 17.00. Efter showet er Fredagsbaren åben indtil kl. 23.00.

Hvem?  Alle over 18 og under 105 er velkomne! Der er plads til 700 på tribunerne til showet, og billetterne sælges til 299 kroner stykket efter først til mølle-princippet.