Vedr. Cirkus Trapez og sager om dyremishandling, arbejdsmiljø og tekniske problemer omkring tribune

18. august 2017   |   Cirkusdirektørforeningen  |  Flere pressemeddelelser


Vi har erfaret at et fortagende ved navn Cirkus Trapez, igennem den seneste tid har gjort sig mere end uheldigt bemærket i diverse medier, bl.a. ved måden de holder og behandler deres dyr, deres sikkerhed overfor publikum og ikke mindst deres sikkerhed omkring deres ansatte.

 

Vi skal ikke gøre os til herre over om denne kritik er berettiget eller ej, men vi kan blot konstatere at Cirkus Trapez ikke er medlem i vores brancheorganisation "Cirkusdirektørforeningen i Danmark", hvor vi arbejder udfra etiske regler netop omkring dyrehold, publikums, artisters og det tekniske personales sikkerhed. Vi arbejder i fællesskab på at stille krav til hinanden for at højne kvaliteten og sikkerheden og dermed oplevelsen af Cirkus i Danmark.

 

Vi har bemærket, og det er er yderst beklageligt, at det er meget svært for folk at kende forskel på de forskellige cirkus i Danmark. Derfor rammer det spor af sager som Cirkus Trapez slæber efter sig os alle.
Jeg stiller jeg mig til rådighed for eventuelle komentarer.

Ikke på de aktiviteter Cirkus Trapez laver, men til foreningens holdning i h.h. til ovenstående områder.

 

M V H
Martin Arli

Formand

 

Cirkusdirektørforeningen i Danmark Telf. 4026 7265

 

Cirkusdirektørforeningen i Danmark består af cirkus Arena, Arli, Baldoni, Krone & Mascot (ikke aktive medlemmer er Benneweis & Dannebrog)

Kontaktperson:

Martin Arli

40267265

martin@arli.dk

Afsender:

Cirkusdirektørforeningen

Hulgårdsvej 27
2400 København NV

København NV

København NV

http://www.cirkusdirektørforeningen.dk