Var avocado-masken en aprilsnar?

02. april 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Avocado, agurk, havregrød, mælk, mudder, kaffegrums, chokolade – der er næsten ikke grænser for, hvad der igennem tiderne og stadigvæk bruges til hudpleje – du kan sågar få en maske af guld.

Kære Journalist

Hudplejefirmaet Danish Skin Care rådgiver dagligt mange mennesker om korrekt hudpleje og i forbindelse med 1. april, var ingen undtagelse – her lancerede Danish Skin Care ”BaconMasken®” via. YouTube.

Se BaconMasken ved at klikke her

BaconMasken® er naturligvis en aprilsnar og det bør på det kraftigste frarådes at bruge bacon som hudpleje – økologisk eller ej!

Samtidigt så kan man spørge sig selv, hvem der opfandt avocado-masken? Og alle de utallige andre masker, som der igennem tiderne er dukket op...Eller var der også blot tale om en aprilsnar?

Der findes bestemt mange ting man kan smøre i ansigtet, uden at det gør nogen skade for huden – og samtidigt også vil have én eller anden positiv effekt.
F.eks. er avocadofugtgivende, mudder er absorberende og kamille er antibakterielt.

Ulempen er selvfølgelig, at det godt nok vil blive noget af en daglig hudplejerutine, hvis man skal samtlige masker igennem for at pleje huden – det er jo netop de færreste, som kan nøjes med f.eks. bare fugt.

Alt hud har brug for dagligt at blive renset morgen og aften med et fedtopløseligt renseprodukt, for at fjerne skidt fra huden. Efterfølgende er det nødvendigt at tilføre huden fugt og samtidigt beskytte huden imod solens skadelige stråler.

Derudover så er det individuelt fra person til person, hvilke hudproblemer der kan være – akne, rosacea, pigmentforandringer, rynker osv. osv.
Og selvfølgelig i hvor høj grad, man ønsker at pleje sin hud, for at den skal se smuk ud mange år frem.

Så aprilsnar eller ej, så findes der ingen gør-det-selv maske, som kan tilføre huden alt det, som man får i én god og velformuleret hudplejeserie. 

Venlig hilsen

Danish Skin Care

Kontaktperson:

Martin

30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Svanemøllevej 25
2100 København Ø

30 116 116

presse@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk/