Unge socialdemokrater vil afsløre DF’s fupnummer i ny stor annoncekampagne

03. maj 2015   |   Danmarks Socialdemokratiske Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

En stemme på Dansk Folkeparti er en stemme på Lars Løkke som statsminister. Det er budskabet i en ny stor kampagne fra Danmarks Socialdemokratiske Ungdoms (DSU). DSU-formand Alexander Grandt Petersen ser det som en bunden opgave at afsløre hvordan Kristian Thulesen Dahl vil bringe Løkke til magten, også selvom det betyder færre offentligt ansatte, lønnedgang for almindelige danskere og mere brugerbetaling i velfærden.

”Det er ren og skær bluff, når Thulesen Dahl og Dansk Folkeparti forsøger at bilde os ind, at partiet ønsker at værne om velfærden, er imod nulvækst og vil bekæmpe social dumping. Det eneste Kristian Thulesen Dahl indtil videre vil garantere er, at samtlige af DF’s mandater skal bruges til at kåre Lars Løkke Rasmussen som statsminister. Det bluffnummer skal de ikke have lov til at slippe afsted med.” udtaler Alexander Grandt Petersen

Kampagnen lanceres netop som DF selv har offentliggjort et større reklamefremstød, der bygger videre på det traditionelle fupnummer. De unge socialdemokrater håber, at de med kampagnen kan få de mange danskere, der overvejer at stemme på Kristian Thulesen Dahl, men ikke ønsker Lars Løkkes blå politik, til at stoppe op og tænke sig om en ekstra gang.

”Vil man have et parti ved magten, der vil velfærden og kæmpe mod social dumping, så findes der kun en mulighed, og det er Socialdemokraterne. Når der ikke er andre der afslører DF’s enorme fupnummer, så må vi jo gøre det. Hvis Dansk Folkeparti virkelig var så optaget af velfærd og social dumping, som de giver udtryk for, så kan det simpelthen ikke forklares, at man peger på en statsminister, der vil det absolut modsatte.” siger Alexander Grandt Petersen.

I DSU-formandens øjne har annoncerne til formål at oplyse danskerne om hvad der i virkeligheden ligger bag Dansk Folkepartis retorik. Han ser det som en oplysningskampagne der skal minde danskerne om, at Dansk Folkeparti er et borgerligt parti. 

”Danskerne har krav på at vide, hvad der ligger bag Kristian Thulesen Dahls flotte ord og skåltaler. Nemlig at Dansk Folkeparti er et gennemsyret borgerligt parti, der uden skrubler, og uden et eneste politisk krav, vil give nøglerne til statsministeriet til Lars Løkke og hans borgerlige nedskæringspolitik. Tænk bare på hvordan de halverede dagpengeperioden og afskaffede efterlønnen,” udtaler Alexander Grandt Petersen.

DSU’s annoncer bliver bragt mandag den 4. maj i Ekstra Bladet, BT, Politiken og Metroxpress. Samtidig lanceres hjemmesiden www.tulleogløkke.dk, hvor man kan finde baggrundsnotater og kildehenvisninger for kampagnens indhold, og se de tre kampagnevideoer.

 

Annoncerne kan findes her: http://www.tulleogløkke.dk/annoncerne

Yderligere information

Alexander Grandt Petersen, forbundsformand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

Telefon: 40 95 53 00

Mail: agp@dsu.net

Kontaktperson:

Alexander Grandt Petersen

40955300

agp@dsu.net

Afsender:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

Danasvej 7
1910 Frederiksberg C

40955300

dsu@dsu.net

http://www.dsu.net