Ungdomspartier arrangerer mindehøjtidelighed for ofre i Sri Lanka

23. april 2019   |   Venstres Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

Onsdag d. 24. april 2019 afholdes mindehøjtidelighed for ofrene efter terrorangrebet i Sri Lanka på Kongens Nytorv i København.

De danske ungdomspartier har på tværs af politiske skel taget initiativ til en mindehøjtidelighed for de over 300 ofre for terrorangrebet i Sri Lanka, som også har kostet tre danske børn livet.

Mindehøjtideligheden vil blive afholdt onsdag aften kl. 20:00 på Kongens Nytorv i København. Statsminister, Lars Løkke Rasmussen, er bekræftet som taler, og derudover vil Generalkonsulen for Sri Lanka, Peter Grøndahl holde en tale. Der vil være musiske indslag fra Annika Aakjær og Hjalmer samt 1 minus stilhed for ofrene.

I en fælles udtalelse siger formændene for de forskellige ungdomspartier: ”Det er ubegribeligt tragisk, at over 300 uskyldige mennesker af kød og blod med familier, håb og drømme har mistet livet i et barbarisk terrorangreb. Vi vil vise, at vi står sammen om at mindes ofrene og fordømme terroristerne. Vi håber, at mange danskere vil stå sammen med os og vise vores støtte til ofrenes familier og Sri Lanka.”

Et link til arrangementet kan findes her: https://www.facebook.com/events/402407883674694/

Tirsdag aften har 1.700 mennesker trykket deltager eller interesseret til begivenheden.

Arrangørerne er: Venstres Ungdom, Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, Konservativ Ungdom, Alternativets Unge, Dansk Folkepartis Ungdom, Liberal Alliances Ungdom, Socialistisk Folkepartis Ungdom samt Radikal Ungdom.

Kontaktperson:

Jakob Sabroe

40405151

formand@vu.dk

Afsender:

Venstres Ungdom