Uldbabytøj i verdensklasse fra Joha

20. maj 2020   |   Parcellet  |  Flere pressemeddelelser

Med over 50 år på bagen har der været masser af tid til at specialisere sig og fremstille børnetøj i uld i verdensklasse. Det er lige præcis det, som danske Joha har gjort. I dag fremstiller Joha børnetøj i højeste kvalitet i klassisk design med holdbare pasformer. Stilen er skandinavisk og materialerne velvalgte - så der er med andre ord noget for enhver børnefamilie.

Hvis du, som så mange andre, er vild med ideen om, at dine børn skal bære tøj af materialer, der er lækkert for den starte babyhud og godt for miljøet på samme tid - så er Joha et brand for dig. Joha har fokus på den miljøvenlige produktion, og blev derfor stolt en af de første danske virksomheder, der blev godkendt til at benytte EU Ecolabel på produkterne. 

Uldens mange fordele

Uld er et naturmateriale, der har mange fantastiske kvaliteter og egenskaber, som du kun finder i dette produkt. Når dit barn bliver iført tøj i uld, er der masser af fordele - foruden materialets fine og trendy udseende. 

Uld er fordelagtigt som det lag, der er tættest på huden af flere årsager. Men først og fremmest så har uld en fantastisk isoleringsevne, således at kroppens temperatur naturligt reguleres, hvilket små børn har svært ved selv at gøre. Derfor kan uld bruges året rundt og både af børn og voksne. Når det er koldt, varmer ulden, og når det er varmt, holdes kroppen afkølet. 

Derudover så har uld en særlig evne til at absorbere fugt, hvorfor det holder huden tør og komfortabel uanset vejr og temperatur. Derfor bruges uld også ofte til sportstøj eller som inderlag om vinteren til voksne såvel som børn. Har du et varmt barn, der sveder meget om natten, vil ulden være super til at holde kroppen tør og tempereret. 

Joha - et stærkt dansk brand

Joha er med al sin erfaring og viden om uldtøj en af de førende og største producenter af børnetøj på det skandinaviske marked. I dag producerer de undertøj og nattøj i uld, uld/silke og i bomuld til både små babyer og større børn - du kan se det her. Hos Parcellet.dk forhandler vi et stort udvalg af de lækre varer fra Joha, som passer perfekt ind i den skandinaviske trend med smukke nuancer, modeller og fine detaljer. Du finder alt lige fra natdragter og body'er til huer og vanter fra Joha.