Udstillere glæder sig til MOVE 2018

17. april 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

DS Flexhal og Blue Water Shipping er blandt de virksomheder, de besøgende kan møde på fagmessen og konferencen MOVE i Fredericia

Om godt to uger åbner MESSE C Fredericia dørene til MOVE 2018, som er en ny konference og fagmesse rettet mod logistikområdet.
Blandt udstillerne i Fredericia er DS Flexhal, som indgår i en af Europas førende industrikoncerner inden for løsninger i stål og beton til byggeriet.
- En rigtig stor del af vores byggerier i DS Flexhal er til logistikbranchen, så vi har meget at byde ind med, hvis nogle af de deltagende logistikfirmaer går i byggetanker eller planlægger at udvide, siger Anette Storm, regionsdirektør vest i DS Flexhal.

Virksomheden har eksempelvis netop afsluttet en pakkehub på 25.000 kvadratmeter og et TPL-lager (tredjepartslogistik) på 31.000 kvadratmeter i Skandinavisk Transportcenter ved Køge.
- Desuden har vi netop afsluttet nyt højlager og terminalbygning ved JYSK’s centrallager i Uldum, og fra begge projekter har vi droneoptagelser, der fortæller om processen. DS Flexhal kan gennemføre byggeprojekter meget hurtigt, fordi vi har alle funktioner inhouse – design og det statiske system, projektledelse samt egenproduktion af beton og stål, fortæller Anette Storm.

Hun finder MOVE-konceptet særdeles interessant:
- Vi går ind i det med store forventninger til, at vi både kan komme i dialog med nye samarbejdspartnere samt finde viden og inspiration fra det super spændende konferenceprogram. Vi deltager normalt ikke på messer og lignende, men dette ville vi ikke gå glip af, og vi glæder os meget til at deltage, fastslår Anette Storm.

Lokalt og globalt – aktuelt og for fremtiden
Også transport- og logistikkoncernen Blue Water Shipping ser frem til MOVE 2018. Selv om koncernen har et stort distributionscenter i Taulov syd for Fredericia, så er det ikke kun det lokale aspekt, der optager virksomheden.
- MOVE ligger lige i vores ”baghave”, så naturligvis har vi en interesse i at vise flaget lokalt. Men vi er også en global speditør, og den side vil også blive præsenteret i MESSE C, siger Mikkel Østergaard Kruse, direktør for centret i Taulov.

Han roser MOVE-konceptet for netop at fokusere både nært og bredt, og for at adressere både aktuelle emner og forsøge at skue ind i fremtiden.
- Vi er som aktør og branche nødt til at udvikle os hele tiden, så vi glæder os til at få nogle spændende bud på, hvor vi bevæger os hen – blandt andet gennem det stærke konferenceprogram. Samtidig har vi også en sending, der skal leveres i morgen fra Fredericia til Valby eksempelvis; altså en aktuel virkelighed, hvor vi naturligvis også gerne vil markere os. Jeg vil gerne løse det behov, kunderne har i dag, og jeg er nysgerrig efter, hvilke behov jeg skal forvente i fremtiden, og der kan MOVE give nogle fingerpeg, forventer jeg, lyder det fra Mikkel Østergaard Kruse.

MOVE 2018 finder sted i MESSE C Fredericia den 2.-3. maj. Læs mere på www.move2018.dk.

 

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk