UAS Denmark går i luften på Danish Security Fair

29. maj 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Det nationale industrinetværk for dronevirksomheder deltager på sikringsmessen i Fredericia – droner har et kæmpe potentiale på security-området, mener netværket

Den 29.-30. august har MESSE C i Fredericia premiere på Danish Security Fair, Danmarks nye fagmesse for sikringsbranchen, og et af de spændende bekendtskaber på messen bliver UAS Denmark.

UAS Denmark er det nationale industrinetværk for dronevirksomheder, -operatører og interessenter med base på HCA Airport ved Odense.
- Vi er med på Danish Security Fair, fordi droner allerede spiller en rolle inden for security, og potentialet for fremtiden er virkelig stort, siger Søren Land, forretningsudvikler i UAS Denmark.

- I vores nationale klynge af dronevirksomheder har vi flere aktører, som arbejder inden for security, og vi mener absolut, at droneteknologien kan være med til at udvikle security-branchen markant, tilføjer han.

Inspektion er et af de områder, hvor dronerne vil markere sig tydeligt de kommende år, mener Søren Land.
- Droner er eksempelvis fantastiske til inspektion af store, indhegnede arealer. De kan både tjekke selve hegnet og observere, om der er personer, som ikke skal være på området. Sådanne effektive sikkerhedstjek kan de foretage både med almindelige kameraer og termiske kameraer, fortæller Søren Land.

Han understreger, at dette ikke bare er fremtidsmusik. En sådan inspektionsløsning er allerede eksisterende og klar til markedet.
- På Danish Security Fair vil CEO Kristian Skaarup fra Lorenz Technology gå i dybden med securityområdet og vise konkrete eksempler på, hvordan droner kan højne kvaliteten i arbejdet inden for security. Selv vil jeg fortælle om, hvor dronebranchen befinder sig i dag, muligheder, udfordringer etc., lyder det fra forretningsudvikleren.

Han hilser den nye fagmesse i Fredericia velkommen:
- Messer som adresserer specifikke brancher og behov er altid interessante for os at deltage i. Forventningen er helt klart et vindue, hvor vore dronevirksomheder kan møde potentielle kunder, få ny inspiration og måske få nye samarbejdspartnere i tale, slutter Søren Land.

Læs mere om messen på www.danishsecurityfair.dk