Tværpolitisk initiativ: DEMONSTRATION MOD RUSLANDS KRIG I UKRAINE!

25. februar 2022   |   Danmarks Socialdemokratiske Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

Rusland har invaderet Ukraine, og der er nu krig på europæisk jord. Det kræver folkeligt modsvar. Derfor inviterer de politiske ungdomsorganisationer til tværpolitisk demonstration mod Ruslands krig i Ukraine søndag d. 27. februar kl. 17.00 foran den russiske ambassade i København. Her vil der både være talere og musik. Bl.a. vil partilederne tale.


Tilbage i 2014 annekterede Rusland den ukrainske halvø Krim. Nu otte år efter har Rusland invaderet hele Ukraine, og skabt krig på europæisk grund. Ruslands aggressivitet kræver folkeligt modsvar, og derfor inviterer DSU til tværpolitisk demonstration mod Ruslands krig i Ukraine:


”Rusland har invaderet Ukraine med aggressivitet og uden tøven. Deres forsøg på at smadre fred og frihed i Europa skal besvares med folkelig modstand. Derfor går vi på gaden for at demonstrere mod Ruslands krig i Ukraine, og for at vise vores entydige støtte til ukrainerne.”, siger DSU’s forbundsformand Frederik Vad, der er en af initiativtagerne.


Flere oplysninger og program vil følge. I mellemtiden kan man orientere sig på Facebook-begivenheden for demonstrationen her.


For yderligere kommentarer kan du kontakte forbundsformand Frederik Vad på tlf. 22 41 87 34 eller på mail fvn@dsu.net

Kontaktperson:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

22246862

kasper.enevoldsen@dsu.net

Afsender:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

Ramsingsvej 30
2500 Valby

22246862

kasper.enevoldsen@dsu.net