Toyota giver den fuld pedal på Kreative Dage

22. august 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Toyota har produceret symaskiner i årtier men er nye på det danske marked – prøv de stærke og flot designede maskiner på Nordens største kreative messe i Fredericia

Det er nok de færreste, der forbinder navnet ”Toyota” med en hobby- og håndarbejdsmesse.
Ikke desto mindre kan man for første gang møde adskillige farvestrålende Toyota’er på næste Kreative Dage i Fredericia. Ikke dem på fire hjul, men derimod symaskiner.

Den kendte japanske bilkoncern har nemlig i mere end 70 år produceret symaskiner, og Jesper Thrane-Olsen og Lope Handel A/S har erhvervet sig retten til at sælge maskinerne i Danmark.
- Modtagelsen har været rigtig positiv, og salget går godt. Kreative Dage er et helt oplagt forum til at udbrede kendskabet endnu mere til maskinerne, siger Jesper Thrane-Olsen.

Ligner Nespresso-maskiner
Ifølge Jesper Thrane-Olsen er det blandt andet høj kvalitet, mange funktioner og brugervenlighed til en attraktiv pris, der kendetegner Toyota-maskinerne. Tre års garanti samt det lækre og farverige design – blandt andet på Oekaki-serien – er også med til at få nye kunder i tale.
- Nogle mener, de ligner en Nespresso-maskine, og det synes jeg faktisk er en kompliment og et godt brand at blive associeret med, siger Jesper Thrane-Olsen med et smil.

På Kreative Dage-standen skaber Lope Handel en stor workshop, hvor de besøgende selv kan prøve de forskellige symaskine-modeller.
I Toyota-serien er der maskiner til frihåndsbrodering, overlock med mere, og med den såkaldte Super Jeans model kan man sy i jeans/denim og andre kraftige materialer. Dertil kommer en bred vifte af udstyr og tilbehør til maskinerne.

- Vi glæder os meget til at præsentere Toyotas maskiner på Kreative Dage. En ting er at se en symaskine på nettet, en anden er at kunne få den i hænderne og prøve den af, konstaterer Jesper Thrane-Olsen. Han tilføjer, at der også kommer en rap Toyota bil på standen, både som blikfang og for at understrege familieskabet mellem de to grene af koncernen.

Vind præmier for 17.000 kroner
Enkelte besøgende kan i øvrigt være heldige at erhverve sig en lækker Toyota symaskine (værdi 3.995 kroner) kvit og frit. Hvis man kan køber sin entrebillet online via kreativedage.dk, får man efterfølgende mulighed for give sin evaluering af messen og samtidig deltage i konkurrencen om tre Toyota symaskiner samt 10 stk. gavekort á 500 kroner til STOF 2000.

Kreative Dage finder sted den 27.-29. oktober 2017 i MESSE C Fredericia. Se evt. mere på www.kreativedage.dk.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk