Tour de Bière kommer til Hovedstadsområdet

03. juli 2013   |   Danske Ølentusiaster  |  Flere pressemeddelelser

Fra den 29. juni til den 6. juli afvikles det traditionsrige internationale etapeløb Tour de Bière for fjerde år i træk. Samtidig afvikles i øvrigt et mindre etapeløb i Frankrig.

I år starter løbet i Hobro, passerer Nordsjælland og Sverige, for at slutte med 3 omfattende etaper i Hovedstadsområdet.

Undervejs bliver en perlerække af bryggerier og andre ølsteder benyttet som langningsområder, og der vil her, såvel som på ruten i øvrigt, være rig mulighed for at se og tiljuble det store internationale felt af ryttere. Feltet besøger Amager Bryghus, Bryggeriet Skands, Bryggeriforeningen, Husbryggeriet Jacobsen, Folketinget, Fermentoren, Søernes Ølbar, Bryggeri Skovlyst, Nordkystens Bryghus, Stronzo, Kvikly Allerød og Bie’s Bryglab.

Hele årets rute og de omtrentlige tider kan ses på http://www.tour.ale.dk - hvor man kan følge touren dag for dag, hvilket man også kan på Facebook, www.ale.hundslev.dk

Formålet med Tour de Bière er at nyde det smukke danske land, den gode motion og det gode danske øl, og at udbrede kendskabet til disse tre kvaliteter til alle danskere.

Har dette materiale vakt jeres interesse, vil det glæde os, vores idé og formål, hvis I vil skrive om vores Tour de Bière 2013 og møde os på de forskellige bryghuse og ølsteder.
Vi stiller selvfølgelig op til interviews sammen med bryggerne - eller deltager på anden måde efter aftale.

Jeg kan kontaktes via ghp@danskemedier.dk eller på telefon 40 87 95 18.

Med venlig hilsen

Gert Højer Petersen

Kontaktperson:

Gert Højer Petersen

40 87 95 18

ghp@danskemedier.dk

Afsender:

Danske Ølentusiaster

Kirkeskovvej 1
4660 Store Heddinge

40 87 95 18

ghp@danskemedier.dk

http://tour.ale.dk