Tømmermænd i Løkkeland: DSU lancerer kommunalvalgsplakat

08. november 2013   |   Danmarks Socialdemokratiske Ungdom  |  Flere pressemeddelelser

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) lancerer traditionen tro en filmplakat – denne gang i forbindelse med kommunalvalget. ”Tømmermænd i Løkkeland” gør grin med de seneste ugers tåkrummende forløb, hvor nye belastende oplysninger om Løkkes moralske dømmekraft bliver ved med at dukke op.

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) lancerer traditionen tro en filmplakat – denne gang i forbindelse med kommunalvalget. ”Tømmermænd i Løkkeland” gør grin med de seneste ugers tåkrummende forløb, hvor nye belastende oplysninger om Løkkes moralske dømmekraft bliver ved med at dukke op.  

På Venstres hjemmeside kan man læse lidt om Venstres statsministerkandidat Lars Løkke Rasmussen. Her er der blandt andet fremhævet et citat fra biografien ”Løkkeland”, der udkom i 2009. Her udtaler Lars Løkke ”jeg lægger stort vægt på at have et almindeligt liv for at bevare min dømmekraft”.

Der må være sket meget i mellemtiden, for god dømmekraft er der næppe mange
danskere, der forbinder med Lars Løkke i disse dage:

”Hele forløbet om GGGI tegner et billede af en Venstre-formand, der fuldstændig har mistet jordforbindelsen. Og det er ikke bare i bogstavelig forstand, når han sidder 10 km over jorden på first class. Når Løkke udtaler sig om, hvad 2000 kr. betyder for almindelige mennesker, krakelerer billedet af den folkelige Lille Lars, man støder ind i med en fadøl i hånden til den lokale byfest”, udtaler DSU-formand Camilla Schwalbe. 

DSU opfordrer derfor danskerne til at tænke sig godt om, før de stemmer på Venstre til kommunal- og regionsrådsvalget d. 19. november.

”Venstre står på den ene side og prædiker tilbageholdenhed og stram økonomistyring. Almindelige mennesker skal vise løntilbageholdenhed, vi skal skære 2,5 milliarder kr. i ulandsbistanden til verdens fattigste, og der skal indføres nulvækst i den offentlige sektor. Når man så på den anden side bruger hundredtusindvis af skatteborgernes penge på limousiner og flybilletter på første klasse, - ja så er kæden altså hoppet af”, siger Camilla Schwalbe og fortsætter;

”Plakaten er selvfølgelig lavet med et glimt i øjet. Og i DSU mener vi, at det er komisk, at tidligere Venstre-folk som Brixtofte og Klaus Riskær, der selv har haft lemfældig omgang med penge, har følt trang til at give Løkke gode råd i den offentlige debat. Men derudover ønsker vi også at sætte fokus på et alvorligere tema i kommunalvalget. En stemme på venstre lokalt er nemlig også en stemme på Venstres nationale strategi om nulvækst, hvor den offentlige service og velfærd vil blive markant forringet. Vi opfordrer derfor danskerne til at tænke sig om, før de sætter krydset d. 19. november.

For yderligere kommentarer, kontakt DSU-formand Camilla Schwalbe på telefon 40955300. 

Du kan bestille plakaten på http://www.dsu.net/shoppen/merchandise?show=ixs

Kontaktperson:

Camilla Schwalbe

40955300

cs@dsu.net

Afsender:

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom

Danasvej 7, 4. sal
1910 Frederiksberg C

40955300

cs@dsu.net

http://www.dsu.net