Til boganmeldelse

06. januar 2015   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Ny bog af skønhedsekspert Mads Timmermann: ”Sund krop. Smuk hud. – Og fantastisk udstråling! De fire trin, der får dig hele vejen”.


For første gang samler skønhedsekspert og stifter af Danish Skin Care, Mads Timmermann, sin viden og erfaringer i en inspirerende bog om sundhed, skønhed og mentalt overskud.


Bogen er opdelt i fire hovedkapitler, der tilsammen udgør de fire trin: Pleje, Kost, Motion og Mindset. De er alle en kombination af de nyeste internationale forskningsresultater, Mads Timmermanns egne erfaringer, vejledninger, guides og opskrifter.


Mads Timmermann har desuden allieret sig med spændende personligheder som sanger Bryan Rice, sexolog Joan Ørting, personlig træner Thomas Wolfsberg, juiceekspert Mads Bo, motivationscoach Mark Anthony og blogger Sofia Saidana fra ”Sofias kamp fra 120 – 60 kg”. De fortæller deres historier, deler ud af deres viden og giver spændende
indsigt.


Sund krop. Smuk hud. – Og fantastisk udstråling! De fire trin, der får dig hele vejen” henvender sig til alle, der ønsker inspiration og viden til at realisere den smukkeste version af sig selv og få den flotteste udstråling. Det er hverken hokuspokus eller fanatiske kure: Mads Timmermann fortæller tingene, som de er, piller sejlivede myter fra hinanden og giver sine læsere vejledning i øjenhøjde.


Som teenager led Mads Timmermann selv voldsomt af hudproblemer. Dette førte til dårligt selvværd, fravalg af venner og et nej til sociale arrangementer. Det betød også, at han i flere år prøvede alverdens hudplejeprodukter og endnu flere smarte tricks. Uden resultat. Derfor valgte Mads Timmermann at tage sagen i egen hånd, og 10 år senere, en uddannelse til hudterapeut og et intensivt studie af hud og hudpleje, lancerede han hudplejeserien: Danish Skin Care.


Mads Timmermann ved dog, at skønhed er mere end et spørgsmål om valg af produkter.
Ægte, naturlig og strålende skønhed kommer med forkælelse af både krop og sjæl. Indeni og udenpå. Samlet fokus på hudpleje, kost, motion og mindset skaber nemlig den perfekte balance og sætter fuldt blus på både skønhed og udstråling.


Det er dét budskab, Mads Timmermann ønsker at formidle med sin nye bog: ”Sund krop. Smuk hud. – Og fantastisk udstråling! De fire trin, der får dig hele vejen” tager læseren med på en rejse, der kommer 360 grader rundt om skønhed og sundhed, med vejledning og inspiration til at realisere hendes ægte, naturlige og STRÅLENDE skønhed.


”Sund krop. Smuk hud. – Og fantastisk udstråling! De fire trin, der får dig hele vejen” er netop kommet i handlen d. 5. januar 2015 til vejl. udsalgspris 297,-.

 

FOR YDERLIGERE INFORMATION:

Kontakt presseansvarlig Martin Schultz på presse@danishskincare.dk eller +45 30 116 116
”Sund krop. Smuk hud. - Og fantastisk udstråling! De fire trin, der får dig hele vejen”
Forfatter: Mads Timmermann
148 sider
Vejl. pris: Kr. 297,-
ISBN 978-87-997922-0-7
Danish Skin Care

Kontaktperson:

presseansvarlig: Martin Schultz

telefon: 30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Vesterbrogade 20, 3. th.
1620 København V

30 116 116

info@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk