Til anmeldelse: Bogen Grif

21. december 2007   |   Forlaget Underskoven  |  Flere pressemeddelelser

Bogen Grif er en samling af tre noveller, der nærmest hører til i science fiction genren, men som også på en humoristisk måde berører nogle af tidens religiøse spørgsmål. Det drejer sig navnlig om debatten vedrørende skabelse og intelligent design kontra udviklingsteori.

Til anmeldelse

Bogen Grif er en samling af tre noveller, der nærmest hører til i science fiction genren, men som også på en humoristisk måde berører nogle af tidens religiøse spørgsmål. Det drejer sig navnlig om debatten vedrørende skabelse og intelligent design kontra udviklingsteori. Titelnovellen Grif Handler om de vanskeligheder en Kristus kunne have ved at trænge igennem med sine budskaber i vor videnskabelige verden, og om hvordan han så beslutter sig for at arbejde på videnskabens præmisser. Alle noveller er i øvrigt skrevet med megen inspiration fra forfatterens arbejde indenfor zoologi.

Tom Schiøtte er født i 1953. Han begyndte at læse science fiction, da han en gang lå syg som 8-årig, og senere har han ved flere lejligheder fungeret som anmelder af den slags litteratur i dagspressen. Professionelt har han beskæftiget sig med polarforskning, zoologi og havbiologi, og hans hidtidige forfatterskab har mest været faglitteratur indenfor disse emner.

Yderligere oplysninger fås hos Forlaget Underskoven, tlf. 33 15 05 15

Med venlig hilsen

Rie Kooistra

Tom Schiøtte: Grif

978-87-91947-31-5

Privatforlaget

I kommision hos Forlaget Underskoven

145 sider

190 kr.

Kan købes hos alle boghandlere

Udkommer d. 4. januar 2008

Kontaktperson:

Rie Kooistra

33 15 05 15

rie@underskoven.dk

Afsender:

Forlaget Underskoven

Frederiksberggade 30
1459 København K

33 15 05 15

forlaget@underskoven.dk

http://www.underskoven.dk