Tidligere “superbørn” med i Danmark har Talent

22. februar 2016   |   Flying Superkdis  |  Flere pressemeddelelser

To “Eks Flying Superkids” kan på lørdag opleves på nationalt TV, når de som “Dynamic Duo” skal deltage i deres livs første konkurrence.

Efter mange år som elite-gymnaster har de to tidligere Flying Superkids Mads Kjer og Svend Godbersen kastet sig over et helt nyt eventyr. De to unge fyre gør sig lige nu klar til at være med til liveshow i Danmark har Talent, og selvom de begge to har har en masse erfaring med at optræde, er der nerver på. 

“Vi skifter hele tiden mellem at glæde os helt vildt til at være sørens nervøse, for vi har jo aldrig prøvet at konkurrere før. Som Flying Superkids har det altid handlet om at lave det bedst mulige show, underholde publikum og skabe et stærkt fællesskab. Nu skal vi konkurrere mod andre og forsøge at få nogle af de 800.000 seerne til at stemme på os. Det er virkelig grænseoverskridende men også super spændende!” fortæller Mads Kjer
Og det er ikke kun konkurrenceelementet, der er svært for makkerparret at vænne sig til.

“Det er en helt anderledes oplevelse at optræde nu, hvor vi bare er to personer på scenen. Der er meget mere tryk på, og det er meget mere ens personlige ære, der er på spil. Og så står der jo ikke lige 24 andre gymnaster klar til at hjælpe os, hvis et eller andet går galt på live tv” griner Svend Godbersen.

 

Superhelte til audition
Duoens audition til programmet gik ellers rigtig godt - de to unge fyre blæste publikum og dommerne væk med en top-energisk optræden med blandt andet gymnastik, dans, tricks & spring.
“I er nogle superhelte!” lød det fra dommer Peter Frödin, og duoen fik stående bifald og fire ja fra dommerpanelet.

Siden auditionen blev sendt i slutningen af januar, har Svend og Mads fået en masse positive bemærkninger og kommentarer - især fra andre gymnaster.

“Vi har fået så meget god respons fra “gymnastikverdenen”, og det har simpelthen været så dejligt. Det er dog også lidt af et pres, for vi føler lidt, at vi er med til at repræsentere gymnastikken i programmet.

Vores plan er at give den fuld gas, holde en fest med publikum og så se, hvad der sker. Vi håber selvfølgelig, at vi kommer langt, men der er jo så mange dygtige acts med i Danmark har Talent, så vi får brug for alle de stemmer vi kan få!” siger Mads.

 

Savnede at optræde
Mads og Svend lærte hinanden at kende, da de begge var Flying Superkids i over 10 år. De stoppede som “superbørn” i 2013, og efter i mange år at have boet i den samme by og trænet sammen flere gange om ugen, skilte deres veje sig. Mads’ drømmestudie var på DTU i København, og Svend blev i Aarhus for at arbejde.

Der gik dog ikke længe, før de begge savnede at optræde, og det blev starten på Dynamic Duo.

“Det var helt underligt ikke at optræde, for det har været så stor en del af vores ungdom. Det, vi laver nu, er selvfølgelig mere voksent, men det er klart, at tiden som Flying Superkids er vores grundlag. Vi elsker stadig at optræde, og vi vil gerne sprede en masse glæde og forhåbentlig inspirere andre mennesker til at bevæge sig” fortæller Svend, der hurtigt suppleres af Mads:

“Det er også en kanon måde for os at holde kontakten på, nu hvor vi bor i hver vores ende af landet.”  

 

Duoens første “job” kom på plads, da de inviterede dem selv til at optræde ved Mads’ brors bryllup foran 50 mennesker på en kro.  

“Vi havde i den grad behov for lige at finde ud af om vi kunne endnu, så vi startede med et “hjemmebanepublikum”. Vores lille optræden var dog en stor succes, og flere blandt publikum foreslog os at deltage i Danmark har Talent. Deadlinen for at tilmelde sig var for længst overskredet, men vi kontaktede casterne og fik heldigvis lov. Så vi gik fra en kro i Harlev direkte til Danmark har Talents scene.” fortæller Mads Kjer.

 

Timet til sekundet

Selvom Mads og Svend bor i hver sin by, har de seneste måneder stået på benhård træning. Weekenderne er tilbragt med at øve deres næste optræden, hvor de igen vil forsøge at blæse publikum og dommerne af banen.

“Vores numre har så mange forskellige elementer, og det er jo netop det, der gør vores showduo speciel. Vi synes selv, at vi er gode til rigtig meget forskelligt, så vi prøver altid at blande genrene og vise vores alsidighed. Men når det så skal times helt ned til sekundet, kan det jo gå helt galt - specielt på live tv.

Vi så det seneste liveshow og fik helt gys i maven over, at vi er iblandt dem, der skal på scenen på lørdag. Men det motiverer os bare endnu mere til at få øvet igennem og give den gas.” siger Svend Godbersen.

 

Dynamic Duo kan opleves i Danmark har Talent d. 27 februar på Tv2 kl 20

 

 

Flere pressebilleder kan downloades på www.dynamicduo.dk/press
Hvis der skulle være opfølgende spørgsmål eller forespørgsler, er I mere end velkommen til at ringe på 20133399.