Thisted Bryghus blev Årets danske Bryggeri 2016

19. december 2016   |   Danske Ølentusiaster  |  Flere pressemeddelelser

Igen i år kan Thisted Bryghus smykke sig med titlen Årets Danske Bryggeri.

Det er medlemmerne af forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster, som stemmer om vinderen af Årets Danske Bryggeri.

I forhold til de seneste fem års afstemninger om Årets Danske Bryggeri har rekordmange medlemmer deltaget i afstemningen på Danske Ølentusiasters hjemmeside.

På andenpladsen i afstemningen kom Amager Bryghus, og tredjepladsen gik til Hornbeer.

”Det er en stor ære at overrække prisen som Årets Danske Bryggeri til Thisted Bryghus, som formår at brygge både gode hverdagsøl og øl, hvor brygmesteren gør sig særligt umage for at udfordre forbrugerne med nye smagsoplevelser, ikke mindst med råvarer fra Nationalpark Thy. Jeg bliver også nødt til at fremhæve klassiske øl som Limfjordsporter og Porse Guld,” udtaler Anne Lise Knørr, formand for Danske Ølentusiaster.

Sidste år gik prisen også til Thisted Bryghus. I 2014 modtog Munkebo Mikrobryg prisen, i 2013 var det Hornbeer, i 2012 gik den til Indslev Bryggeri/Ugly Duck og i 2011 var det igen Hornbeer, som fik prisen.Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation, der siden stiftelsen i 1998 har arbejdet for udbredelsen af og kendskab til godt kvalitetsøl. Vi arbejder for et mangfoldigt udbud af bryggerier, øl og øltyper, vi oplyser og skaber debat om øl, støtter og stimulerer håndbrygning og dansk bryggekunst, sikrer øl en respektfuld behandling samt varetager ølforbrugernes interesser.

Kontakt
•    Anne Lise Knørr, formand for Danske Ølentusiaster: 42 75 61 61, anne.lise.knoerr@ale.dk
•    Christian Andersen, presseansvarlig for Danske Ølentusiaster: 51 21 31 41, christian.andersen@ale.dk

 

På vedhæftede foto fra overrækkelsen på bryghuset ses fra venstre brygmester Antoni Aagaard Madsen, direktør Aage Svenningsen og Anne Lise Knørr, formand for Danske Ølentusiaster. 

Kontaktperson:

Christian Andersen

51 21 31 41

christian.andersen@ale.dk

Afsender:

Danske Ølentusiaster

Kirkeskovvej 1
4660 Store Heddinge

45 82 34 00

sekretariat@ale.dk

http://ale.dk