TV2 Vejret sender fra Silkeborg Ildfestregatta

08. august 2008   |   Ildfestregattaen v. PS/Peter Lodahl  |  Flere pressemeddelelser

Hele Danmark kan døgnet rundt følge med på TV2 Vejret og orientere sig om, hvilken beklædning der er mest praktisk at tage på under besøget ved Silkeborgs fire dage lange Ildregattafest. Samtlige vejrudsigter fra TV2 og TV2 News sendes fra onsdag til lørdag fra en platform, der er opbygget ved for Jysk Musik- og Teaterhus nær Havnen i Silkeborg.

TV2 Vejret sender fra Silkeborg Ildfestregatta

Solbriller eller sydvest? Pullover eller parcacoat?
Hele Danmark kan døgnet rundt følge med på TV2 Vejret og orientere sig om, hvilken beklædning der er mest praktisk at tage på under besøget ved Silkeborgs fire dage lange Ildregattafest.
Samtlige vejrudsigter fra TV2 og TV2 News sendes fra onsdag til lørdag fra en platform, der er opbygget ved for Jysk Musik- og Teaterhus nær Havnen i Silkeborg.

Her fra vil TV2’s vejrfolk med Peter Tanev i spidsen sætte fokus på regattabegivenhederne, og naturligvis ikke mindst de fire afteners store fyrværkeri, hvor vejret sammen med de storslåede omgivelser ved Silkeborg Langsø er en vigtig medspiller, når fyrværkerne lægger sig i selen for at give de hundredtusinder af tilskuere en optimal oplevelse.

Fyrværkeriet onsdag, torsdag og fredag afgør det danske mesterskab i fyrværkeri, mens vinderen af DM-dysten ved Silkeborg Ildfestregatta 2005, H.C. Andersen Fyrværkeri Århus, som titelindehaver har retten til at præsentere lørdagens gallafyrværkeri.
TV-meteorologerne har denne sommer været med til at sætte ekstra fokus på Silkeborg og dens mange herligheder. Midt i juli sendte DR en helt uge deres vejrredaktion fra Havnen i Silkeborg.Kontaktperson:

Peter Lodahl

30273419

peter@ps-presse.dk

Afsender:

Ildfestregattaen v. PS/Peter Lodahl

Torvet 9, 2.
8600 Sillkeborg

30273419

peter@ps-presse.dk

http://www.ildregatta.dk