Sved er et FANTASTISK hudplejemiddel!

31. januar 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Sved forbindes af de fleste med dårlig lugt og hygiejne, men sved er faktisk også en af de absolut bedste skønheds- og hudplejebehandlinger!

Kære Journalist

Træningscentre, sportsklubber og generelt bybilledet bugner i de sidste vintermåneder og starten af foråret ekstra meget med sports- og idrætsudøvere, som skal have figuren på plads efter en lidt for festlig julemåned – eller blot starter op igen efter nogle mørke og kolde måneder...

Hvilket er fantastisk! Ikke blot for kroppen, strandformen, helbredet og som et godt modspil, til fedme-debatten – men absolut også for huden! Sved* er nemlig et ekstremt effektivt hudplejemiddel og hjælper på en langrække hudproblemer bl.a. akne og ar, ved at hjælpe til med at rense hudens porer.

Samtidigt med at sved er med til at rense hudens porer og derved skille kroppen af med affaldsstoffer, så består sved af det bakteriedræbende stof Dermicidin, hvorfor sved absolut ikke kun bør ses, som en gene – tværtimod!

Sved er først dårligt for huden i det tilfælde sveden kommer i kontakt med bakterier – f.eks. fra forurening i luften, hvor sved samtidigt begynder at lugte. Derfor er det enormt vigtigt med hensyn til sved at mindske ”forureningen”, hvorfor det i forbindelse med træning altid er vigtigt at sørge for rent træningstøj, at vaske sig efterfølgende og sørge for rent tøj at tage på.

En kæmpe fejl hos mange træningsfolk er netop at genbruge deres træningstøj gang på gang – og i Fitness Centret ikke svede tilstrækkeligt, til at de mener, de trænger til et bad efterfølgende – hvilket er en direkte årsag til, at mange ”hårdt” trænende ofte lider af akne i ansigtet og især på kroppen.

Ved altid at bruge et mildt renseprodukt er der absolut intet i vejen for, at man kan afvaske og rense sin hud gentagne gange på en dag – eller træningen kan evt. planlægge efter ens morgen og/eller aften afrensning. Efter at man har renset sin hud, bør man igen bruge en creme passende til ens hudtype – øvrige daglige hudplejerutiner bør man ikke øge antallet af, selvom man træner midt på dagen, da det vil være for hårdt for huden.

Cleansing Gel fra Danish Skin Care er et virkelig mildt renseprodukt, som effektivt fjerne snavs, overskydende fedt uden at udtørre eller irritere huden – produktet renser huden så effektivt, at det tilmed kan bruges som makeupfjerner. Cleansing Gel er naturligvis uden parfume, farve eller andre irriterende ingredienser – men tilsat anti-inflammatorisk Allantoin, som hjælper til at berolige og lindre huden. Samtidigt med at ekstrakt fra figen, hørfrø og bomuld i samspil med glycerin hjælper til at bevare hudens fugtniveau og holde den smidig og blød.

OBS: Cleansing Gel kan yderligere bruges til barbering, hvor produktet er yderst godt for både mænd og kvinder, der lider af skægpest og knopper efter barbering.

Cleansing Gel sælges online på www.danishskincare.dk til 165 kr.

Venlig hilsen

Danish Skin Care

*Sved (også kaldet perspiration eller transpiration) er produktion og fordampning af en væske, der mest består salt (natriumklorid) og urinstof i en opløsning, der bliver udskilt af hudens svedkirtler. Yderligere består sved af kemikalierne eller rettere, lugtstofferne 2-metylfenol og 4-metylfenol samt det bakteriedræbende stof dermicidin.

Mennesker sveder hovedsageligt for at regulere kroppens temperatur. Fordampning af sved fra hudens overflade har en kølende virkning pga. den latente varme ved vands fordampning.

Kontaktperson:

Martin

30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Svanemøllevej 25
2100 København Ø

30 116 116

presse@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk