Superskytte sigter på MAND&CO

08. august 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Skydeinstruktør og jagt-ikon Rasmus Bjergegaard gæster MAND&CO med Blaser jagtudstyr, camouflage-Audi og tips til ”Det gode skud”

Den 3.-4. november har MESSE C i Fredericia premiere på MAND&CO – et nyt maskulint oplevelsesunivers, hvor kvalitet og forkælelse inden for elektronik, gastronomi, fritid, spiritus, mode, personlig pleje etc. er samlet på ét sted.

Jagt og Outdoor er et naturligt fokusområde på MAND&CO:
- Derfor kan man roligt kalde det en fuldtræffer, at vi netop har indgået samarbejdsaftale med Rasmus Bjergegaard, som er en af landets dygtigste og mest anerkendte jægere, siger Lene Bach, projektleder i MESSE C.

Rasmus Bjergegaard har mange års erfaring som professionel skydeinstruktør, og instruerer til dagligt landets jægere i sit firma Bjergegaard Shooting Service. Han er uddannet gennem bl.a. The Association of Professional Shooting Instructors, og han har arbejdet med skydeinstruktion i Danmarks Jægerforbund fra 2003 til 2009. Samtidig har han en baggrund som vildtforvalter og herregårdsjæger og har siden 2006 repræsenteret Danmark på landsholdet i Compak Sporting.

Rasmus Bjergegaard er naturligvis også selv en passioneret jæger, som dyrker alle jagtformer med stor respekt - alt lige fra kragejagt i Danmark, stenhøns i Spanien til duer i Argentina.
Generelt oplever Rasmussen Bjergegaard, at interessen for at gå på jagt boomer:
- I disse år ser vi en markant stigning for interessen omkring jagt. At gå på jagt og komme tættere på naturen, kan noget helt særligt, og det er der rigtig mange, som har fået øjnene op for, fortæller han.

Bjergegaard Shooting Service beskæftiger sig med jagtrelateret skydeinstruktion af især haglskytter. Formålet er at give kursisterne værktøj til at forbedre deres træfsikkerhed på jagt.
- Vi giver jægere og skytter et værktøj til ”det gode skud” og dermed en klar idé om egne begrænsninger, stærke og svage sider, fordi alle kan lære at skyde godt, mener Rasmus Bjergegaard.

På MAND&CO kan de jagtinteresserede få en snak og måske en række gode tips fra den midtjyske superskytte. Rasmus Bjergegaard er samtidig også ambassadør for Blaser, som tilbyder noget af branchens bedste jagtudstyr, samt ambassadør for Audi Q7, som har lavet en speciel camoufleret Hunting serie, med et helt særligt look, som også vil være repræsenteret på MAND&CO.

Læs mere om Rasmus Bjergegaard og Skydeinstruktion på www.skydeinstruktion.dk. Se evt. også www.mandogco.dk.

 

Kontaktperson:

Projektleder Lene Bach

27770044

lb@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk