Studie afslører: Kun 6% af kvinder får orgasme

05. januar 2021   |   Eroti.dk  |  Flere pressemeddelelser

I samarbejde med Joan Ørting, Katja Kean og førende eksperter kan Eroti.dk afsløre, at kun 6% af kvinderne får orgasme under samleje. Se den eksklusivt video af Katja Kean der illustrerer hvor nemt det er at få en orgasme.

Førende sexolog, Joan Ørting, fortæller: "Jeg er glad for, at vi nu har data, som underbygger det jeg altid har vidst. Det er jo sådan en ting, som man selv går og undrer sig over, men ikke ved om er gældende for resten. Men det ved vi nu! ".

Derfor får kvinder færre orgasmer

• 28% af kvinderne er trætte og stresset
• 28% slapper ikke af
• 25% bliver forstyrret under samlejet
• Mænd fokuserer på vaginal penetration
• Manglende viden om klitoris stimulation

Sådan løses orgasmeuligheden

Bedre og mere sexundervisning i skolerne, som Nationalchef hos sex og samfund, Lene Stavngaard siger: ”Vi bliver nødt til at give de unge uddannelse i de her ting”.
Bliver vi ikke bedre informeret omkring dette, så risikerer vi, at parforholdet smuldrer mellem fingrene på os:

”At være i stand til at tilfredsstille hinanden seksuelt er en meget vigtig del af et parforhold. Efterhånden som hverdagen sætter ind, kan sex og selve den mekaniske udførelse dog ofte blive det, man har sit fokus på, mens nærværet og kontakten glider i baggrunden. Det er min overbevisning, at mænd vil få langt mere sex, hvis han kan give slip på forestillingen om, at hans kvinde skal opnå orgasme hver gang” fortæller Dorte Ravn, Kærlighedscoach.

Video: Se hvor hurtigt Katja Kean får en orgasme

Det er ikke raketvidenskab at give en kvinde en orgasme – det er faktisk ret nemt!

For at bevise dette har Eroti.dk og Katja Kean udarbejdet en video, der viser hvor hurtigt selv en tidligere pornoskuespiller får det.

Skal dit nytårsforsæt ændres? - Se her hvor lang tid det tager Katja Kean at få en orgasme: https://eroti.dk/kvinder-faar-faerre-orgasmer-end-maend