Store forberedelser forud for Flying Superkids i København

02. januar 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Det er ingen almindelig gymnastikopvisning, men en total oplevelse københavnerne kan se frem til i januar.

Flying Superkids er kendt over hele verden og har besøgt over 35 lande i gruppens næsten 50-årige eksistens. De besøger til januar Østre Gasværk Teater i København og spiller 3 shows der den anden weekend i januar 2016 fra den 8.-10. januar. Det er første gang nogensinde, at gymnasterne optræder i teatret.

 

Lige nu er ”superbørnene" i gang med forberedelserne til turen, og der er forhøjet træningsaktivitet på hjemmebasen i Aarhus. Der bliver trænet på alt fra hulahop til trippel-saltoer, håndstandsbalance til breakdance. 

 

Man skulle tro, at når superbørnene laver omkring 50 shows i Danmark hen over sommeren og efteråret, at der så ville blive en hel del rutine over forestillingerne.

De færreste ved dog, at gruppen har langt flere aktive end dem, der står på scenen til de forskellige shows. Børnene skiftes til at få lov til komme ud og optræde, så deres glæde ved gymnastikken bibeholdes.

Derfor kræver det seriøse forberedelser forud for sådan nogle shows, hvor gymnasterne skal køres ind på nye pladser. Blandt numrene i forestillingen i år er der blandt andet en ung knægt, der stemmer op i håndstand oven på 5 skævt stablede stole. Det er ikke et ufarligt trick, og da ”superbørnene” skiftes til at optræde ved forestillingerne, skal flere gymnaster kunne det samme nummer.

Samtidigt ”opdateres” showet jævnligt, så der kommer nye numre ind i showet hele tiden. 

 

"Det er jo en del af gruppens DNA, at vi skifter så meget ud. En af de ting, som publikum bliver mest begejstret for, når de oplever Flying Superkids, er børnenes glæde ved at optræde og ikke mindst deres begejstring når deres numre lykkedes.
Det oplever man ikke hos kinesiske artister, som har lavet det samme nummer 12 år i træk."

"Vi kaster os hele tiden ud i fornyelse og udfordrer vores gymnaster, og man kan tydeligt mærke, at det er med til at holde glæden ved at optræde ved lige. For os er det spændende, om vi kan begejstre et nyt publikum hver aften – og det elsker vi." siger Lars Godbersen, som er direktør for Flying Superkids.

 

Han har selv været Flying Superkid i 12 år og kender derfor til de krav, der bliver stillet til børnene.

 

"Det er en livsstil at være en Superkid. Man skal ville tage det sure slæb og lægge en hård træningsindsats for at få lov til at optræde foran så mange publikummer og få så fede oplevelser. Vi mener, at det super sundt for vores unge mennesker at lære, at man ikke bliver en del af de allerbedste uden virkelig at arbejde for det. Der er intet federe end at blive belønnet for en hård indsats, så de glæder sig helt vildt til de kommende shows!" fortæller Lars.

 

 

Flying Superkids optræder på Østre Gasværk Teater fra den 8.-10. januar 2016.