Stor interesse for sommerens største spillested

07. juli 2020     |  Flere pressemeddelelser

Sommerens største og smukkeste spillested “Sommer i Haveselskabet” på Frederiksberg åbnede i fredags med en udsolgt Claus Hempler koncert. Interessen er stor og flere andre koncerter er nu udsolgt, mens andre er lige på vippen til at blive det.

Efter mange, lange måneder uden koncerter og livemusik kunne vi for nylig annoncere koncertrækken “Sommer i Haveselskabet” med et imponerende line-up af de bedste danske kunstnere præsenteret i eventyrlige omgivelser i Haveselskabets Have på Frederiksberg.

Hele 37 koncerter på 29 dage byder det imponerende program på og blandt de mange forskellige navne finder man bl.a. Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Steen Jørgensen, Cæcilie Norby, Peter Sommer, Hanne Boel, Nikolaj Nørlund, Isam B, The Savage Rose, Caroline Henderson, Kira Skov, Claus Hempler, Ibrahim Electric m.fl. Der er i alt 18.500 billetter til salg og dermed bliver “Sommer i Haveselskabet” landets største spillested, mens det er åbent.

Interessen for arrangementet har været stor og flere af koncerterne er nu udsolgt, mens mange andre er på vippen til at blive det. Med hjælp fra regeringens sommerpakke har vi desuden kunne sælge alle vores billletter til halv pris i forhold til den oprindelige pris. Et initiativ der har øget billetsalget kraftigt.

Gourmet picnic i unikke rammer

Udover den perlerækken af kunstnere er der samtidig mulighed for at nyde gourmet mad på højeste niveau, når en af Danmarks bedste restauranter, Mielcke & Hurtigkarl, både tænder op for grillen og serverer en udsøgt 3-retters picnic kurv fremstillet særligt til begivenheden.

Mielcke & Hurtigkarl og deres storroste restaurant holder til daglig til i netop Haveselskabets Have, hvis fulde navn lyder “Kongelige Danske Haveselskabs have”. Haven er en del af Frederiksberg Have og er et eventyrligt og fredeligt stykke natur midt i storbyen, hvor snørklede stier, hengemte vandløb og fritgående påfugle skaber unikke rammer og en magisk stemning. Uden tvivl et af de smukkeste og mest særegne steder i landet at holde udendørs koncerter i.

Haven, sommeren og fællesskabet

Mielcke & Hurtigkarl er initiativtagere til arrangementerne og Jakob Mielcke fortæller her om idéen:

“Det her er vores måde at fejre haven, sommeren og fællesskabet på. Allerede sidste år arrangerede vi koncerter i haven i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival. Men i år er vi sprunget ud på det helt dybe vand med 37 koncerter gennem hele juli. Med 500 gæster per koncert kan det lige løbe rundt og samtidig er vi sjovt nok gået hen og er blevet byens største spillested med musikkoncerter hen over sommeren.  Vi følte simpelthen, at vi var nødt til at få musikken til at spille igen, for publikums og for vores egen og for kunstnernes skyld – og fordi en sommer uden en madkurv til en udendørs koncert simpelthen er for trist”, udtaler Jakob Mielcke.

Koncertprogrammet

Hele koncertprogrammet kan ses på vores facebook side: www.facebook.com/SommerIHaveselskabet.

Billetter til alle koncerter kan købes her:
ticketmaster.dk

Kontakt:

Koncertarrangør

Mads Maaløe

61555658

mads@locomusic.dk