Stor interesse for MOVE 2018

05. januar 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Fremtiden banker på med både trusler og muligheder for logistikbranchen – MOVE 2018 i Fredericia samler branchen til et fælles blik på de mange udfordringer – både nationale og globale

I maj har MESSE C Fredericia premiere på MOVE 2018, Danmarks nye fagmesse for logistikbranchen, og den store forhåndsinteresse tyder på, at MOVE rammer plet som et udstillings- og konferencekoncept for fremtiden.
- Vi oplever en meget positiv bevågenhed fra aktører og interessenter, der har en vital interesse i logistikbranchens fremtid i Danmark, og det er netop dem, MOVE henvender sig til, konstaterer Jørgen Kronborg, projektleder i MESSE C.

Han understreger, at MOVE også vil have et EU- og et globalt udsyn:
- Vi er gode til logistik i Danmark, og vi ligger blandt andet centralt på Scan-Med korridoren, der trækker en linje fra den russiske grænse til Middelhavet. Vi er forbundet til resten af verden via de 3000-4000 lastbiler, der dagligt krydser Danmarks grænse, foruden skibe, fly og tog i stort tal. Men vi kan og skal ikke alene fokusere på Danmark, når vi taler logistik. Vi er helt og aldeles afhængige af, hvad der sker i verden omkring os, fastslår Jørgen Kronborg.

Ifølge projektlederen er der både muligheder, udfordringer og endda trusler i vores omverden.
- De rigtig store spillere på logistikmarkedet er ikke danske, og dem er man tvunget til at forholde sig til som dansk aktør. Man må også reagere på de strømninger, der udspringer af et ændret forbrugermønster, og deraf følgende krav til både godsmængder, leveringssikkerhed, leveringshastigheder med videre, siger han.

I det perspektiv er der åbenlyse fordele ved, at logistikbranchen i Danmark rykker sammen i bussen. Ingen kan klare sig alene i konkurrencen overfor de kræfter, der buldrer frem i verden omkring os. Men typisk er det nødvendige overblik og udsyn begrænset for den enkelte interessent og aktør, der ofte er optaget af den daglige drift og måske ikke har de nødvendige ressourcer til at følge udviklingen og tænke bredt og langsigtet. Det skal MOVE 2018 gerne bidrage til at ændre.

- Når man som besøgende – eksempelvis som ejer eller ansat i en logistikvirksomhed –  forlader MOVE 2018, skal man meget gerne være blevet ”rusket lidt op” og være inspireret til at tænke over sin virksomhed eller sit job i relation til logistikbranchens nære og fjerne fremtid, fortæller Jørgen Kronborg.  

MOVE’s eksistensberettigelse er at samle et felt af udstillere og et konferenceprogram, der sammen indkredser nogle af de både nære og mere langsigtede temaer og udfordringer, som logistikbranchen har foran sig nationalt og globalt.

- Vi håber, rigtig mange branchefolk vil komme og blive inspireret af den viden, der spredes fra scenerne i konferenceprogrammet, og det værktøj, der kan løse nogle af udfordringerne, repræsenteret ved en bred vifte af udstillere, der har konkrete bud på forskellige løsninger i logistikbranchen, siger Jørgen Kronborg. Han betoner, at både konference- og udstillingsdelen vil afspejle temaerne.

- Vi er i kontakt med mange spændende udstillere og indlægsholdere, der alle brænder efter at bidrage til viden og inspiration overfor de besøgende fra alle dele af logistikbranchen. Besøgsmålgruppen er blandt andre repræsentanter fra vognmænd, warehouse/lager, havne/maritime erhverv, uddannelse, TPL, digitalisering og automatisering, investering, E-commerce med videre, oplyser Jørgen Kronborg. Han tilføjer, at der stadig er ledige pladser, hvis man ønsker at udstille.

KONTAKTPERSON: Projektleder Jørgen Kronborg, e-mail: jk@messec.dk, mobil: 2777 0044.

FAKTA:
Temaerne på MOVE 2018 vil primært være E-commerce, modalitet, warehouse/lager, TPL, digitalisering, Industri 4.0, medarbejdere, infrastruktur – til lands og til vands, EU, teknologier, sikkerhed/jura m.v.

MOVE 2018 løber af stablen den 2.-3. maj. Se mere på www.move2018.dk.


 

Kontaktperson:

Projektleder Jørgen Kronborg

27770044

jk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk