Stor interesse for Flying Superkids i Valby Hallen

13. december 2016   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Stor interesse for Flying Superkids i Valby Hallen

Det er ved at være sidste chance for at opleve Flying Superkids i Valby Hallen mellem jul og nytår – 70 procent af billetterne er allerede revet væk.

Når Flying Superkids indtager Valby Hallen med tre forestillinger den 27., 28. og 29. december, bliver det med fulde huse. Superbørnene mærker stor interesse for forestillingerne og glæder sig til at vende tilbage til hovedstaden.

”Billetterne bliver simpelthen revet væk! Det var helt vildt her i weekenden, hvor der forsvandt et utal af billetter hver dag.” jubler Flying Superkids’ direktør Lars Godbersen.

”Vi kommer til at blæse Valby Hallen bagover, det kan jeg godt garantere. Børnene er knivskarpe, og årets show er virkelig kørt ind nu. Generelt har vi et forrygende publikum i hovedstaden, så vi er sikre på, at der kommer til at være landskampstemning til vores juleforestillinger,” fortæller Lars Godbersen begejstret.

Valby Hallen er en af Danmarks største sportshaller, og Flying Superkids kommer til at benytte sig af samtlige 10.000 kvadratmeter for at få plads til scene, tribune, backstage- område og ikke mindst et kæmpe aktivitetsområde.

Inspirerer til bevægelse

Flying Superkids medbringer en unik mulighed for at prøve sin ”indre Superkid” af. Med billetten får man gratis adgang til et kæmpe indendørs aktivitetsområde med hoppeborge, airtracks, gymnastikudstyr, sjove motionsredskaber, tumlelegetøj til de mindste - og meget mere.

Som noget helt særligt har den aarhusianske gymnastiktrup endda lejet verdens største hoppepude, der med sine 315 kvadratmeter kan rumme op til 300 hoppende børn.

Oven i købet vil der være workshops, hvor tidligere Superkids kommer og lærer tips og tricks fra sig, så publikum kan prøve kræfter med sjippetove, hulahopringe og meget mere. Aktivitetsområdet åbner to timer, før forestillingen skydes i gang, og er en kanon mulighed for børnene til at være aktive og prøve kræfter med forskellige udfordringer.

”Vi ved, at forestillingen inspirerer specielt vores yngste publikum til at bevæge sig, og her er aktivitetsområdet jo et perfekt match. Det giver børnene en fed mulighed for at ”lege Superkid” og mærke, hvor fedt det er at være aktiv. Og så er det jo en kærkommen lejlighed til at få rørt sig lidt i juleferien, hvor mange ellers sidder stille,” opfordrer direktør i Flying Superkids, Lars Godbersen.

Hvor & Hvornår??

Flying Superkids’ show og aktivitetsområde finder sted i Valby Hallen, mellem jul og nytår, d. 27. – 29. december

Billetter købes via www.flyingsuperkids.com