Stof & Sy ryster posen på ny på Kreative Dage

07. juni 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

For Skanderborg-butikken Stof & Sy er Nordens største kreative messe i Fredericia et årligt højdepunkt, og nytænkning er altid et nøgleord på standen

Stof & Sy i Skanderborg er en af landets førende butikker inden for stof, garn, symaskiner og sytilbehør, og  østjyderne er naturligvis også repræsenteret i efteråret på Nordens største messe for hobby- og håndarbejde, Kreative Dage i Fredericia.

- Jeg tror, det er syvende gang, vi er med, og vi glæder os meget hvert år. Vi står sammen med gode kolleger, og de besøgende er så positive og entusiastiske. Det liv og den summen, der er på standen fra fem minutter over ti fredag formiddag – det er helt fantastisk, fortæller Lene Langballe, indehaver af Stof & Sy.

Hun og medarbejderne har allerede påbegyndt planlægningen og indkøbet til årets messe. De sætter en ære i, at de besøgende hvert år skal opleve noget nyt på Stof & Sy-standen:
- Det nemmeste var jo at gentage det, der har været en succes. Men jeg synes, vi skylder folk, at de hvert år kan hente ny inspiration og se nye materialer og teknikker, mener Lene Langballe, som i år blandt andet præsenterer ny spændende software til symaskiner.
Hun tilføjer, at der weekenden igennem er tæt kontakt mellem Fredericia og Skanderborg, for de ansatte i butikken er spændte på, hvilke tiltag på standen, der især hitter, og hvordan det går generelt.

Lene Langballe har i øvrigt oplevet et lille skifte i besøgsmønstret på Kreative Dage.
- Tidligere var fredag for pensionisterne, lørdag var den helt store dag, og søndag var mændene også med. Sådan groft sagt. Men i dag er der tryk på fra alle målgrupper allerede fra fredag – mange kommer mere end én dag, og andre vil måske ikke risikere, at noget er udsolgt, når de kommer, påpeger hun.

Stof & Sy køber naturligvis ind, så der så vidt muligt er varer på hylderne til sidste slutfløjt. Men det kan ind i mellem blive snert:
- Jeg har faktisk prøvet, at den nederdel, jeg havde på, blev købt, så jeg måtte låne en trådet symaskine og hurtigt lave en ny, griner Lene Langballe, som roser Kreative Dage for et velfungerende koncept og en effektiv markedsføring af det kreative mekka i Fredericia.

Kreative Dage, som finder sted den 28.-30. oktober 2016 i MESSE C, Fredericia, blev sidste år besøgt af 21.000 gæster. Se evt. mere på www.kreativedage.dk.

• BILLEDTEKST: Lene Langballe fra Stof & Sy i Skanderborg glæder sig til tre travle dage i Fredericia.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk