Stålsat forsvar mod rotterne

17. november 2015   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Kloaksystemer i rustfrit stål er en god investering, mener BLÜCHER, som er blandt de flere end 100 udstillere på Kloakmessen 2016

En af Europas førende producenter af afløbssystemer i rustfrit stål, BLÜCHER Metal A/S, er på plads, når det i slutningen af januar går løs med Kloakmessen i Fredericia.

Vildbjerg-firmaets ekspertise er i høj grad relevant for de besøgende fagfolk, for ofte er netop kloakken synderen, når rotter kommer indenfor i hjem, butikker eller fabrikker. De gnaver sig let igennem alt, der er blødere end jern og kan slippe igennem et hul på størrelse med en tokrone. Men rustfrit stål kan de ikke bide skeer med.

Derfor kan et afløbssystem i rustfrit stål sikre huse og bygninger mod rotter og de skader, de kan forårsage på rør, isolering, ledninger med videre – for ikke at tale om de uhumskheder, man kan undgå.

På Kloakmessen vil BLÜCHER blandt andet fortælle om et aktuelt parcelhusbyggeri i Esbjerg, hvor ejerne har valgt at rottesikre med et kloaksystem i rustfri stål. Det kostede omkring én procent mere i byggesummen, men investeringen giver rigtig god mening, har man beregnet.

- Alternativet kunne være at have en rottesikring i skelbrønden, men en sådan skal vedligeholdes, og det koster noget hvert år. På den måde er tilbagebetalingstiden på stålrørene omkring 16 år, og over et 30 års perspektiv er der en estimeret økonomisk gevinst på 18.000 kroner – og dertil kommer fordelene ved at have et rottesikkert kloaksystem, fortæller Lars Andersen, salgskonsulent hos BLÜCHER.

På grund af den voksende rotteplage er der fra flere sider ønske om, at stålrørs-kloaksystemer indgår som et krav ved nybyggerier.

I Fredericia præsenterer BLÜCHER også det ret nyudviklede HygienicPro afløbssystem. Der er tale om industri-render, som kan forebygge tilfælde af blandt andet listeria hos virksomheder i fødevareindustrien.

- Vi glæder os til at møde de mange fagfolk på Kloakmessen, som er et velfungerende og attraktivt forum for os som udstillere, lyder det fra Lars Andersen. Han roser blandt andet den centrale placering af DM i Kloakarbejde, hvor BLÜCHER i øvrigt er blandt sponsorerne.

Kloakmessen 2016 finder sted den 28.-29. januar i MESSE C Fredericia. Se mere på www.kloakmessen.dk.

- BILLEDTEKST: Dette hus i Hjerting ved Esbjerg bliver lukket land for rotter takket være rustifrie stålrør fra BLÜCHER, som deltager på Kloakmessen i Fredericia den 28.-29. januar.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk