Sportsfagmesse med internationale input

09. februar 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Kapaciteter fra Tyskland, Norge og USA kommer med inspiration og viden om svømmearenaer på SportsFair messen i Fredericia

Der bliver et markant internationalt præg på sceneprogrammet, når fagmessen for sports- og fritidsfaciliteter (SportsFair) åbner den 16. marts i Fredericia.

De besøgende fagfolk kan blandt andet få et fascinerende kig bag facaden på de mange svømmebade i metropolen Berlin.
Marketingchef Rainer Wilkens fra Berliner Bäder fortæller om, hvordan man i den tyske hovedstad arbejder med at give hvert eneste af de over 60 offentlige svømmebade en unik profil.
En tydelig profil er ifølge de tyske erfaringer med til at gøre det lettere for svømmebadene at generere indtægter og dermed skabe en bedre økonomi i de offentlige svømmebade.

Deltagerne på SportsFair kan også komme en tur til Bergen, hvor AdO Arena er Norges nye nationalanlæg for svømning og udspring. General Manager Håkon A. Egeberg Johansen fortæller om milliardsatsningen og om de topmoderne forhold.

AdO Arena byder blandt andet på en række udspringstårne af international standard, hæve- og sænkbar bund, luftkanoner der giver blødere landing, ti svømmebaner med internationale mål samt vandrutsjebaner, varmtvandspool og handicapvenlige faciliteter.

Sikkerhedsekspert fra USA
En helt afgørende faktor for alle svømme-/badearenaer er sikkerheden, og på det område er amerikanske Michael Oostman en af de største kapaciteter.

Den tidligere konkurrencesvømmer har i mere end 20 år beskæftiget sig med livredning og sikkerhedsrådgivning og har med sit firma Aquatic Safety Consulting blandt andet løst opgaver for Disney-koncernen. Han har også gennemført studier af et trecifret drukne- og nær-drukneulykker og har et unikt indblik på både forebyggelse, håndtering og processen efter ulykken.

Michael Oostman har præsenteret sine erfaringer på messer og symposier i hele verden, og nu kommer han på SportsFair med sit spændende oplæg, der udfordrer tilhørerne på rutiner og normaler på sikkerhedsområdet i svømmearenaerne.

SportsFair i MESSE C Fredericia finder sted den 16.-17. marts 2016. Se mere på www.sportsfair.dk.

Kontaktperson:

Projektleder Hanne Iversen

75922566

hi@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk