SportsFair viser Top 10 over hotte nyheder

03. marts 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Havfruehaler, nyskabende fodboldmål, snesauna og en ”stilkeskov” – det er blot nogle af de spændende nyheder, der præsenteres på SportsFair 2016 i Fredericia

Om mindre end to uger går det løs med SportsFair – Danmarks største forum for teknik, produkter og services til sportsfaciliteter, svømmebade og wellnesscentre. På messen kan man på et særligt indrettet nyhedsområde opleve en Top 10 over de mest innovative produkter og ydelser i branchen netop nu.

Blandt de smarte nye løsninger, som på grund af nytteværdi og nyhedsværdi har fundet vej til Top 10-listen, er havfruehaler. Havfruesvømning er en leg og en motionsform, som i øjeblikket spreder sig hastigt verden over, fordi det både er sjovt og giver enestående god træning. Havfruehalerne fra Berdiin Rosenkrantz B2B fås i seks friske farver: Grøn, lilla, rød, lyserød, regnbue og blå.

En anden spændende nyhed på SportsFair er en ”snesauna”. Selv for garvede saunabrugere er det ikke just behageligt at hoppe i et iskoldt bad, men kontrasten mellem kold og varm får blodet til at rulle og giver efterfølgende velvære. Med den nye AreaSana snesauna oplever man en dejlig og behagelig afkøling efter saunaen, og samtidig understøtter lyd, billeder og farver oplevelsen af at være midt i de sneklædte alper.

Ude på fodboldbanen er der også nyt, nemlig det såkaldte MixGoal-koncept. Det er den perfekte løsning til træningsanlæg med begrænset plads, idet målene kan vendes fra 5-mands til 7-mands mål og fra 3-mands til 5-mands. MixGoal er således meget fleksibelt og pladsbesparende – det reducerer behovet for indkøb af mål og mindsker spildtid ved flytning af mål i forbindelse med træning, græsklipning eller opstregning.

De besøgende kan også opleve Virklund Sports ”Stilkeskov”, som giver mulighed for at kravle og klatre og dermed skaber bevægelse og motoriske udfordringer for eksempelvis skolebørn. Virklund har stor erfaring med at indrette multifunktionelle idrætsrum både ude og inde, og de øser ud af erfaringerne på messen i Fredericia.

De øvrige produkter, der præsenteres på SportsFairs nyhedszone, er Advocate multi-toiletsystem, Alfix hurtighærdende naturstensklæber, SlotssøBadets Stresshåndteringsophold, Create skabsserie, Trusty Step skridsikring af overflader samt KAATSU træningsudstyr.

SportsFair arrangeres af MESSE C, Dansk Svømmebadsteknisk Forening og Danske Sportsfaciliteter.
Den finder sted i MESSE C Fredericia den 16.-17. marts. Se mere på www.sportsfair.dk.

 

Kontaktperson:

Projektleder Hanne Iversen

75922566

hi@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk