Spark til nytårsfortsættet?

12. januar 2015   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Er planen, at det nye år skal bruges til at blive endnu sundere, smukkere og få mere mentalt overskud? Så er der gode nyheder! Skønhedsekspert og stifter af Danish Skin Care Mads Timmermann har nemlig samlet al sin viden og erfaringer i en ny bog med titlen: ”Sund krop. Smuk hud – og fantastisk udstråling!”.Mads Timmermann vil give sine læsere alle de bedste muligheder for virkelig at komme i gang med den totale selvforkælelse. Det, mener han nemlig, er et must, hvis vi skal realisere den lækreste og sundeste udgave af os selv. Derfor har han ud over sin egne viden om optimal hudpleje også samlet input fra nogle af Danmarks førende eksperter på andre områder.


En af dem er sexolog Joan Ørting. Hun er med i afsnittet om Mindset, og hendes budskab er om kærlighed:

Vi skal øve os i at åbne os for kærligheden allerede nu!”, forklarer hun og giver efterfølgende læserne en øvelse, der hver dag kan hjælpe os til at blive bedre til at elske og acceptere os selv.


Mindset er det sidste af bogens fire kapitler. Det kommer hele vejen omkring både selvtillid, glæde og motivation, men som læser er man faktisk allerede på det tidspunkt tanket godt op med inspiration til at komme i gang med selvforkælelsen.


I kapitlet om Kost medvirker både sangeren Bryan Rice og juiceekspert Mads Bo. Bryan Rice fortæller om resultatet af, at han er gået over til en kost uden gluten:

Min krop ændrede sig. Jeg tabte mig. Selvom jeg trænede og troede, at jeg levede sundt, havde jeg ikke kunne slippe af med mit hvalpefedt. Jeg havde også hele tiden haft vand i kroppen. Efter jeg begyndte min glutenfri diæt, forsvandt begge dele”.

Bogen er fyldt med både inspiration, viden, opskrifter og værktøjer. I kapitlet om Motion har personligtræner og vægttabscoach Thomas Wolfsberg bidraget med en række effektive øvelser, og han giver også nogle tips til, hvordan man kan komme i gang med træningen med det samme:


Man skal hele tiden huske, at den bedste træning er den, der bliver gjort, og hvis det nogle dage kan være svært at komme ud af døren til træning, er hjemmeøvelser et glimrende alternativ”.

Og det kan jo være ret praktisk, når det øsregner udenfor i januar!

De øvrige medvirkende er motivationscoach Mark Anthony og blogger Sofia Saidana fra ”Sofias kamp fra 120 – 60 kg”. De passer perfekt ind i Mads Timmermanns bog, der kapitel for kapitel tager os i hånden og hjælper os til – med smil, energi og top-motivation – at bruge det nye år til at blive smukkere, sundere og få en endnu mere fantastisk udstråling!

 
Læs mere om bogen her: http://www.danishskincare.dk/sundkropsmukhud/

Bogen kom i handlen d. 5 januar til 297 kr, hvor der allerede var næsten 1.000 forudbestillinger. Og bogen er blevet taget vældigt godt imod!
Der er virkelig også tale om et rigtig godt – og motiverende – spark i nytårsfortsætte...

 

Læserkonkurrence?

Mads Timmermann vil gerne give jeres læsere mulighed for at vinde et signeret eksemplar af "Sund Krop. Smuk Hud. Og fantastisk udstråling".

Så har I lyst til at lave en læserkonkurrence, blot kontakt presseansvarlig Martin Schultz på presse@danishskincare.dk


Kontaktperson:

presseansvarlig: Martin Schultz

telefon: 30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Vesterbrogade 20, 3. th.
1620 København V

30 116 116

info@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk