Slip for at slå græs - robotplæneklipper søger nyt hjem

12. marts 2014   |   Molecule Consultancy  |  Flere pressemeddelelser

Drømmer du om at få mere tid til at nyde sommeren? Og vil du gerne have en perfekt trimmet græsplæne uden at skulle bruge tid og kræfter på at slå græsset igen og igen? Så er det måske dig, Husqvarna søger til at have fornøjelsen af deres robotplæneklipper Automower®.

Denne sommer kan du slippe for at slå græs og i stedet få ekstra tid til at lege med ungerne, tage på stranden eller bare slappe af i hængekøjen. Verdens førende producent af robotplæneklippere, Husqvarna, søger nemlig fem familier, der har lyst til at opleve de kvaliteter, som Husqvarnas robotplæneklipper Automower® har – både for græsplænen og for familien.

Spar tid og få en flot græsplæne
”Gang på gang har vi set, at Husqvarnas robotplæneklipper Automower® sparer tid for familierne og giver en både tykkere, grønnere og sundere græsplæne. Nu vil vi gerne have endnu mere indblik i, hvilken forskel Husqvarnas Automower® reelt gør for familierne. Derfor søger vi 5 familier, der over sommeren vil få stillet en robotplæneklipper til rådighed og ellers kan lave, hvad de har lyst til – bortset fra at slå græs,” fortæller Jakob B. Hansen, der er administrerende direktør for Husqvarna i Danmark.

En af Husqvarnas særligt uddannede forhandlere installerer Automower® i din have. Herfra passer den lille robot sig selv, klipper græsset stort set lydløst i alt slags vejr og er yderst miljøvenlig. Og et avanceret tyverisystem sikrer den mod tyveri.

Sådan får du en afslappet sommer uden græsklipning
Har du lyst til at slappe af denne sommer og få mere tid til fornøjelser? Og er du klar til at lade en robot flytte ind i din have? Så send en kortfattet mail til testfamilier@husqvarna.dk med nedenstående oplysninger. Ansøgningsfrist: 11. april 2014.  

  1. Navn og adresse
  2. Antal personer i husstanden og alder
  3. Størrelsen på din have (ca. m2)
  4. Evt. tidligere erfaring med robotplæneklippere
  5. Hvorfor er det lige præcis dig/jer, der skal teste Automower robotplæneklipperen denne sommer?
Har du allerede en Husqvarna Automower®, kan du dele dine oplevelser med den på Husqvarna.dk.

Husqvarnas Automower® er den bedst sælgende robotplæneklipper
Husqvarna udviklede deres første robotplæneklipper for godt 20 år siden. Siden da, er Automower® videreudviklet og designet til forskellige haver i alle størrelser og professionelt brug, og er fortsat den bedst sælgende robotplæneklipper på markedet siden 1995 – med god grund.

Vedhæftet billeder til fri afbenyttelse.

Læs flere detaljer om testen og Automower® på www.Husqvarna.dk/familier