Skulpturer holder stormøde under Silkeborg Ildfestregatta

05. august 2008   |   Ildfestregattaen v. PS/Peter Lodahl  |  Flere pressemeddelelser

Vinderne af de tre indledende runder af Fyrværkeri-DM 2008 skal i semifinalen, der holdes i Ringkøbing torsdag den 17. juli, kæmpe om de to pladser, der giver adgang til den storslåede finale, der, som traditionen byder, foregår ved Ildfestregattaen I Silkeborg, hvor fyrværkerierne overværes af hundredetusinder af tilskuere.

Skulpturer holder stormøde
under Silkeborg Ildfestregatta

Seks kunstnere præsenterer skulpturer på den anderledes udstilling RUMm3 i Kulturspinderiet. Her er fantasien sluppet løs i alt fra meterhøje "jernmænd" over sart poesi til skulpturer, man kan gå på opdagelse inden i

Silkeborg er en kunstby, og det giver sig konstant nye udtryk - også under den Ildfestregatta, der i den kommende uge præger byen. Her har en gruppe skulptører omdannet kommunens smukke kunsthaller, Kulturspinderiet på Silkeborg Papirfabrik, til et skulptørernes mødested.
På udstillingen kan man møde både det sarte og det grove, og der er skulpturer i forskelligt materialevalg, størrelse og stil. Der er abstrakte og figurative kunstværker i træ eller blandformer, og alle skulpturer er formet af kunst, fantasi, kreativitet og mange timers arbejde.


Silkeborg Kommune og Handelsbanken har støttet udstillingen, der har fået titlen RUMm3. De seks skulptører er Poul Sørensen, Søren Brynjolf, Susanne Ahrenkiel, Kika Møller, Laila Rask Pedersen og Søren Bredahl, og de har skabt en udstilling, der spænder fra "sart poesi til rå kraft", og udstillingen er præget af de seks udstilleres lyst til at fortælle en historie og til at udtrykke sig i tre dimensioner. Udstillingen kan ses frem til 17. august og dermed under hele Silkeborg Ildfestregatta.

 

Kontaktperson:

Søren Bredahl

86844035

sejs@mail.dk

Afsender:

Ildfestregattaen v. PS/Peter Lodahl

Torvet 9, 2.
8600 Sillkeborg

30273419

peter@ps-presse.dk

http://www.ildregatta.dk