Skolereformen skaber problemer for kommende Flying Superkids

13. august 2015   |   Flying Superkids  |  Flere pressemeddelelser

Hos den verdenskendte danske gymnastiktrup Flying Superkids har aspiranterne store udfordringer med at kunne komme til træning.


Henriette er mor til Cemille på 13 år. Hun har skrevet lidt om de udfordringer de møder:

Cemille har, siden hun var 6 år, gået til gymnastik på Gymnastikgården. Hun brænder for sin gymnastik og hendes mål er at blive udtaget til Flying Superkids.

For 1 år siden blev hun udtaget til Flying Superkids Junior, hvilket betyder, at hun er kommet et skridt tættere på sit mål.


Nu er Cemille blevet 13 år og er netop startet i 7. klasse. I går fik hun så sit nye skoleskema som det ser ud nu efter den nye skolereforms andet år er trådt i kraft.

Det nye skema betyder, at hun skal gå i skole en dag til kl. 14.25, to dage til 15.10 og 2 dage til 16.00. 

Det har desværre den konsekvens, at hun ikke kan komme til træning på Juniorholdet, da træningen starter kl. 16.00 to gange om ugen og kl. 15.30 en gang om ugen.

 

Med den nye skolereform er der nu blevet tvunget lektiecafe - også for elever som Cemille, som altid har lavet sine lektier og har styr på sine sager.

Der er sat timer af til “bevægelse” udover de normale idrætstimer, og alt dette kommer til at betyde, at Cemille må komme for sent til hendes rigtige gymnastiktræning eller bliver tvunget til ikke at kunne forsætte med det, hun brænder så meget for.

Jeg tænker, at man med den nye skolereform ikke tager hensyn til det enkelte barn og dets behov, men at man i stedet skærer alle over en kam.

Kontaktperson:

Lars Godbersen

20133399

lars@flyingsuperkids.com

Afsender:

Flying Superkids

Jernaldervej 41
8210 Aarhus V

20133399

lars@flyingsuperkids.com

http://www.flyingsuperkids.com/