Skønhedspleje på rejsen

11. april 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Uanset om man flyver mindre eller de lange ture til den anden side af kloden, bør man sikre sig at holde sin hud velplejet under flyveturen, hvor luftfugtighed og ekstra meget soleksponering, kan ødelægge huden.

Kufferten er sikkert pakket med nyt lækkert sommertøj, en smart bikini og solcremen er naturligvis købt i store mængder – alt er klappet og klart til en skøn ferie under varmere himmelstrøg, så vi kan blive ladet op til at skulle på arbejde igen efter ferien. Hvor det selvfølgelig heller intet gør, at vi kommer retur og ligner en million med smuk, lækker hud og helt veludhvilede.

Derfor skal du huske din hudpleje på rejsen!

Desværre glemmer langt de fleste at tænke på deres hud imens de rejser, hvilket virkelig er ekstremt ærgerligt med tanke på, at vi, når vi rejser, stresser og ”irriterer” vores hud ekstra meget – hvilket derfor kan resultere i uren, træt og kedelig hud.

Hos Danish Skin Care bliver vi jævnligt kontaktet af kvinder, som kontakter os efter en ferie, og er i vildrede over, at deres hud er gået helt bananas, efter de er kommet retur til Danmark.

Opfattelsen er ofte, at det skyldes klima-ændringerne, for flittig brug af fede solcremer på ferien, anderledes kost på ferien e.l. Sandheden viser sig desværre ofte blot at være, at de har været på en længere flyvetur og intet har gjort for deres hud undervejs.

Hvilket er enormt ærgerligt, for det er da netop på en lang flyvetur, at vi har tiden til at pleje vores hud – også behøver det ikke engang at være besværligt!

Det er nemlig småting, der gør en enorm forskel for dig og din hud, når du er på længere flyrejser (eller rejser generelt).

Sådan passer du på din hud på rejsen!

  • Husk Solcreme! Når man flyver er man meget tættere på solen og solens stråler er derfor det skrappere.
  •  Udfør den normale hudplejerutine på flyet – tiden til det er der – og derved får man samtidigt fugtet ansigtet med sin ansigtscreme (aircondition er enormt hårdt ved huden)
  • Fjern makeup! Som minimum inden man lægger sig til at hvile/sove – præcis, som du ville gøre hjemme.
  • Drik vand – i de højere luftlag dehydrer hud og krop langt hurtigere pga. den lavere luftfugtighed. Ekstra væske er derfor nødvendigt, for at holde systemet i gang.
    OBS. Glem de ”smarte” vandsprøjter til ansigtet – vand er ikke fugtgivende til huden! Brug i stedet en creme til at fugte ansigtet.
  • Undgå Alkohol! Alkohol er dehydrerende og blot endnu en stressfaktor for huden, som allerede lider under aircondition, mangel på søvn, lavere luftfugtighed osv., på en lang flyvetur
  • Husk læbepomade – ligesom ansigtet har læberne ekstra brug for fugt på en flyrejse.

Cleansing Gel fra Danish Skin Care er et fantastisk ansigtsprodukt at have med på rejsen – 100% uden parfume, farvestoffer og irriterende ingredienser, men samtidigt effektivt nok til både at virke som ansigtsrens og makeupfjerne.

Derudover, så overholder emballagen security-reglerne om 100 ml/produkt (max 1000 ml. i alt i håndbagagen, som placeres i lufthavnens dertil beregnede plastposer)

Vejl. Udsalgspris 165 kr.

Venlig hilsen

Danish Skin Care

Kontaktperson:

Martin

30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Svanemøllevej 25
2100 København Ø

30 116 116

presse@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk