Skipper Finne byder på bornholmsk trolling

08. november 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Eastside Trolling fra Nexø er blandt udstillerne i Fredericia Boat Show’s zone for småbådsfiskeri, trolling etc.

På Fredericia Boat Show 2019 er en del af Hal E som noget nyt primært dedikeret til småbådsfiskeri, trolling etc. I denne zone kan man blandt andre møde et nyt navn på udstillerlisten, nemlig Eastside Trolling fra Nexø.
Ejer Kim Finne har siden barnsben fisket laks i farvandet omkring Bornholm, lige som hans far, farfar og yderligere tre-fire generationer tilbage har gjort det. Men det var først i sommer, at han sagde farvel til et godt job på en boreplatform for at tage springet som selvstændig fiskeguide.

- Interessen på det her område er eksploderet – se bare konkurrencen Trolling Master, som i april trækker 420 både til Bornholm. Så nu skulle det være. Derfor var det også naturligt at deltage på Boat Show, hvor jeg forventer at møde en masse glade mennesker, skabe noget netværk og naturligvis også gerne få kunder i tale, siger Kim Finne.

Bornholmeren er en ferm videofotograf, og han lægger flittigt fotos og videoer fra fisketure på de sociale medier. Det medvirker til, at kunder kommer langvejs fra – nogle endda fra USA og Peru – for at begive sig ud i Østersøen med skipper Finne. Det foregår i en nybygget 27 fods Sea Fox fra USA, spækket med elektronik fra Kim Finnes samarbejdspartner Garmin, samt med ALT i fiske- og sikkerhedsudstyr.

Tun-eventyr ved Skagen
På Fredericia Boat Show kan de besøgende også høre om et eventyr, der sendte Kim Finne og en række ”kolleger” i lystfiskerhimlen. Han var nemlig med til at GPS-tagge tun fra den bestand, Danmark har fået på det seneste ud for Skagen. Turen fra Bornholm til Skagen og retur var lang og kostede et velvoksent beløb. Men det gjorde intet:

- Det var en helt unik oplevelse. Vi kunne på et tidspunkt se mellem 500 og 1000 tun springe i vandet, inden for en sømil, siger ejeren af Eastside Trolling. Selv hev han blandt andet en basse på 338 kilo op – det er den største tun fanget i Danmark siden 1950.

Kim Finnes videoer fra ”Catch and release”-fiskeriet ved Skagen fik hans sociale medier til at gløde.
- Tun er jo kongefisken, og folk er nærmest desperate for at komme med. Jeg har fået tilbud, så man næsten må knibe sig i armen. Men det må naturligvis vente, til det eventuelt bliver frigivet, konstaterer Kim Finne, som glæder sig meget til at debutere som udstiller på Fredericia Boat Show.

Boat Show finder sted i MESSE C Fredericia den 22.-24. februar og 28. februar-3. marts 2019. Se mere på www.boatshow.dk.

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

fk@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messc.dk

www.messec.dk