Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse flytter til Fredericia

02. februar 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

CykelSportMessen flytter fra Kjellerup til MESSE C Fredericia og får dobbelt så meget plads til de nyeste cykler, cykelrejser, udstyr, triatlon-grej med mere

Den sidste weekend i november danner MESSE C i Fredericia for første gang rammen om CykelSportMessen, som er Skandinaviens største forum for cykel- og triatlon-entusiaster.

Messen er de seneste år blevet afviklet i en østudgave i Roskilde og en vestudgave i Arena Midt i Kjellerup.
Men ifølge arrangørerne er det succesfulde arrangement, som normalt trækker 4500-5000 besøgende til Kjellerup, efterhånden vokset ud af Arena Midt:

- I Roskilde har vi udvidet, så vi fylder tre haller, og vi har blandt andet haft stor succes med en testbane, hvor de besøgende kan afprøve cyklerne. Det vil vi også gerne i vest, men der har vi pladsmæssigt nået loftet i Kjellerup, fortæller Kathrine Marker fra det arrangerende firma.

- I MESSE C kan vi uden problemer næsten fordoble vores udstillingsareal til 4000 kvadratmeter, og så får vi samtidig glæde af det store befolkningsunderlag i Trekantområdet og muligheden for at trække flere fynboer til. Dertil kommer en fantastisk placering centralt i landet og tæt på motorveje, så jeg forventer, vi kan få et boost både på besøgs- og udstillersiden ved at flytte til Fredericia, spår Kathrine Marker.

CykelSportMessen rummer alt, hvad hjertet kan begære inden for  blandt andet de nyeste racercykler, mountainbikes, reservedele, triatlonudstyr, cykelrejser, træning, konkurrencer, spændende aktiviteter og meget mere. 

Glæde over aftalen
Hos MESSE C er der stor tilfredshed med aftalen hos messechef Lars Søndergaard.
- Vi har været i dialog med arrangørerne igennem længere tid, og vi er meget glade for, at det nu er faldet på plads. Jeg er sikker på, at CykelSportMessen vil få en gevinst ved at rykke ind i større og mere centrale rammer – det har vi før oplevet med andre arrangementer.

- Desuden synes jeg, det er dejligt at have dette attraktive forum for tusindvis af cykelentusiaster på vores kalender. Der vil givetvis være stor interesse for messen – blandt andet har Fredericia jo et stort og frodigt triatlonmiljø, konstaterer Lars Søndergaard.
MESSE C har i øvrigt allerede cykler på programmet et par måneder før CykelSportMessen, men her er det kun inviterede fagfolk, som er målgruppen, oplyser messechefen.

CykelSportMessen i Fredericia kører den 26.-27. november. Se mere på www.cykelsportmessen.dk.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk