Skandinaviens bage-dronning besøger Kreative Dage

29. juni 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Nordens største kreative messe i Fredericia gæstes af Manuela Kjeilen, der har 1,2 millioner følgere på Instagram, eget tv-show og flere bestsellere på sit cv

Når den 10. udgave af Kreative Dage åbner dørene sidste weekend i oktober, bliver alle sejl sat til for at skabe en uforglemmelig jubilæumsmesse. En af oplevelserne i Fredericia bliver norske Manuela Kjeilen, som med god ret kan kaldes Skandinaviens ukronede bage-dronning.

49-årige Manuela Kjeilen er fuldtidsblogger med flere end 1,2 millioner følgere på Instagram, forfatter til flere internationalt storsælgende kogebøger, tv-vært på sit eget show på svenske TV8 og en populær foredragsholder og gæstedommer i mange lande.

Manuela Kjeilen er ikke alene knalddygtig; hun er også en inspirerende historie om ukuelig vilje. Som selvlært, ordblind og mor til fem børn startede hun i 2010 en blog om sin passion for at bage. Med kreativitet, hårdt arbejde og en stejl indlæringskurve fik bloggen og hendes karriere luft under vingerne og førte blandt andet til et besøg hos hendes store forbillede, Oprah Winfrey.

I dag bor og arbejder Manuela Kjeilen og hendes mand i Sverige, men de har kontorer i både Norge og USA.
Mest tid bruger hun i sit lille køkkenstudio, hvor hun udtænker nye opskrifter samt arbejder med blogindlæg og nye bøger. Parret har også en ny webshop på bedding, samtidig med at seks-syv af Manuelas mest populære kageblandinger snart vil være at finde i butikkerne. Disse vil have verdenspremiere på Kreative Dage i Fredericia.

Også danske ”kolleger”
Den norsk-svenske ”gæstestjerne” bliver bestemt ikke eneste trækplaster for landets mange kage- og bage-entusiaster. Man kan nemlig blandt andet også møde hendes danske ”kolleger”, Annemette Voss og Ditte Julie – begge kendt fra Den Store Bagedyst. Annemette Voss er med for femte gang, mens Ditte Julie deltager i Fredericia for fjerde gang.

Besøgende kan messen igennem møde de to dygtige kvinder på hver deres stand – og der er i øvrigt også flere leverandører af bageudstyr og tilbehør repræsenteret på Kreative Dage.

BILLEDTEKST: De besøgende på Kreative Dage i Fredericia kan se frem til at møde det norske bage-fænomen Manuela Kjeilen. Hun har blandt andet begået kogebogen ”Love, Manuela”, som er oversat til flere sprog.

 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk