Sig det på væggen

07. august 2008   |   Frey Gruppen  |  Flere pressemeddelelser

Så begejstret blev Lars Frey Jørgensen, da han første gang stiftede bekendtskab med walltalkers, at han ikke tænkte på andet i to år. Passionen er endt i firmaet WriteWall, der udover salg og montering af walltalkers i Danmark også har agenturet i øvrige ti lande.

Walltalkers er blevet en kæmpe succes i USA – herhjemme kan små og store virksomheder, institutioner og private også med fordel ”lukke munden” på det velkendte whiteboard


Fra gulv til loft. Fra væg til væg. På gulv. På loft. Hvor whiteboardet begrænses af standardiserede mål, opfylder walltalkers ethvert ønske og behov.


Så begejstret blev Lars Frey Jørgensen, da han første gang stiftede bekendtskab med walltalkers, at han ikke tænkte på andet i to år. Passionen er endt i firmaet WriteWall, der udover salg og montering af walltalkers i Danmark også har agenturet i øvrige ti lande.


Kort fortalt er walltalkers whiteboard tapet på rulle, som kan klæbes op hvor som helst. På væggene i konferencerummet eller mødelokalet, på den grønne, udslidte tavle i klasseværelset, på gulvet i børnehaven, så poderne kan tegne og viske ud i én uendelighed.


- Walltalkers gør det muligt at kommunikere, hvor man ikke kunne kommunikere før. Også på søjler, runde vægge, døre med mere, siger Lars Frey Jørgensen, der også har monteret walltalkers hjemme i privaten. Det betyder, at køkkenskabene ikke alene bliver brugt til opbevaring, men også til at tegne og notere indkøb på.
Walltalkers sikrer med andre ord effektiv kommunikation mellem mennesker. Der er ingen grænse for mængde og længde. Og dermed heller ingen grund til, at medarbejdere skal vride nakke og skuldre af led for at gøre brug af eller se visdomsordene på et gængs whiteboard.


Det har blandt andre vindmøllegiganten Vestas erfaret. Her har WriteWall for nylig monteret 700 meter ”talende væg”. I USA har walltalkers været på markedet i 13-14 år og er for længst blevet en kæmpe succes. Blandt andre indgår de som en naturlig del af kontormiljøet hos Microsoft.


Og nej. Selv om walltalkers er en moderne og helt unik form for whiteboard, behøver de ikke nødvendigvis at være hvide (white) som sin forgænger. Walltalkers fås i flere farver, uden linjer, med linjer, kvadreret og med nodelinjer. Så er du træt af det ”sterile”, kan du i stedet lave dit helt personlige design.


Walltalkers koster 1200-1300 kroner for 1,5 meter afhængig af model. Du kan vælge selv at montere eller at lade WriteWall eller en malermester stå for monteringen. Uanset løsningsmodel er der fem års garanti på produktet.

Yderligere oplysninger:

Direktør Lars Frey Jørgensen, 20 84 21 31, www.writewall.dk

- WriteWall er et nystartet firma med adresse i Køge. Direktør Lars Frey Jørgensen er oprindelig uddannet maler og har i den egenskab flere års erfaring med montering af walltalkers.
- Udover walltalkers sælger WriteWall også Smarttalkers, som gør det muligt at kopiere
  direkte fra de ”talende vægge” til computeren.

Kontaktperson:

Lars Frey Jørgensen

20 84 21 31

info@writewall.dk

Afsender:

Frey Gruppen

Lyngvej 60
4600 Køge

20 84 21 31

info@writewall.dk

http://www.writewall.dk