ShipShape med fransk charme og kæmpe udstyrsstand

11. november 2016   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Dufour 412 Grand Large får Danmarkspremiere på BOAT SHOW 2017 – som også byder på gratis og dugfrisk ”Bådmagasinet” til alle besøgende

Fransk charme med et nordisk islæt. Sådan lyder den korte karakteristik af den Danmarkspremiere, New ShipShape A/S fra Rungsted Havn har med til BOAT SHOW i Fredericia.

- Der er tale om en Dufour 412 Grand Large, og det er en model, vi venter os meget af. Den har et lyst og venligt udtryk, naturligvis gode sejlegenskaber og så masser af den convenience, som sejlere i dag lægger meget vægt på. Det gælder blandt andet et fuldt udstyret udvendigt pantry med grill, vask og køleskab, fortæller indehaver Martin Rasmussen, som også forhandler både fra Cranchi, Nauticat og Rhea.

ShipShape er blandt landets førende forhandlere af bådudstyr, og ved BOAT SHOW 2015 var det ”kun” udstyr, Rungsted-virksomheden havde med.
- Men vi er sikre på, at Dufour 412 Grand Large er den rigtige båd at tage med, på det rigtige tidspunkt og til den rigtige pris, siger Martin Rasmussen.
Modellen starter ved omkring halvanden millioner kroner, og den udstillede båd – som allerede er solgt til en dansk kunde – står i cirka to millioner kroner.

Udstyr bliver der naturligvis også masser af:
- Vi har en godt 200 kvadratmeter stor udstyrsstand, hvor man kan finde sejlertøj, kikkerter, Garmin instrumenter, gummibåde, Hempel maling og alt muligt andet til gode messepriser. Har vi ikke lige det på standen, som man søger, kan man bestille det på standen på samme favorable vilkår, påpeger Martin Rasmussen, som glæder sig meget til BOAT SHOW:
- Det er altid super positivt at være med i Fredericia. Sidste gang havde vi vores hidtil største stand, og det var en stor succes, for folk kommer både for at få en oplevelse og for at handle, fastslår han.

Gratis eksemplar af Bådmagasinet
Alle besøgende er i øvrigt sikre på at få noget med hjem fra bådudstillingen, for BOAT SHOW har indgået samarbejde med Bådmagasinet om udgivelse af kataloget – plus en ekstra ”bonus”. Aftalen indebærer nemlig, at alle kan se frem til at få det nyeste marts-nummer af Bådmagasinet inklusiv BOAT SHOW-kataloget – ganske gratis.
- Man får simpelthen udleveret magasinet ved indgangen, et magasin til en værdi af 65 kroner inkluderet i sin entrebillet, fortæller Søren Øverup, adm. direktør på Bådmagasinet.

Fredericia Boat Show finder sted den 24.-26. februar og 2.-5. marts 2017. Se mere på www.boatshow.dk.
 

Kontaktperson:

Messechef Lars Søndergaard

75922566

ls@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk