Sengeexperten i Vejle har flotte Hästens-nyheder med på MAND&CO

24. oktober 2017   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

To re-designede klassikere fra Hästens har Danmarkspremiere på mande-eventen i Fredericia

Sengeexperten er stolte af at kunne invitere til intet mindre end Danmarkspremiere på to nye, flotte re-designs af de klassiske Hästens senge i det karakteristiske Blue Check mønster.
Hästens Appaloosa og Hästens Marwari er navnene på disse nyheder.

- Som de første i Danmark har vi fået mulighed for at introducere disse helt unikke Hästens senge på MAND&CO i Fredericia, fortæller Hanne Bruun, indehaver af Sengeexperten A/S i Staldgårdsgade i Vejle.

Det er den svenske designduo Bernadotte & Kylberg, som står bag nyfortolkningen af disse senge, som er forbeholdt de få. De eksklusive senge kan opleves med de flotte gavle, opredt og klar til test på standen.
- De har hver især et både nyt og klassisk udtryk, hvor man visuelt helt sikkert oplever to meget forskellige senge. De har i øvrigt også et royalt touch – på vores stand kan man få hele historien om hvorfor, siger Hanne Bruun, som er begejstret for at kunne give nyhederne Danmarkspremiere på MAND&CO.
 
Både Appaloosa og Marwari har så komplekse designs, at de fremstilles af specialuddannede fagfolk på basis af Hästens 2000T model. Alle Hästens senge er håndlavede med de allerbedste naturmaterialer på Hästens atelier i Köping i Sverige.

Se en Hästens seng blive syet
- På MAND&CO kan de besøgende se, hvordan en Hästens seng bliver syet. Vi har besøg af en saddelmager fra Hästens Sverige, som syr en Hästens Luxuria kontinentalseng fredag og lørdag, oplyser Hanne Bruun.

På Sengeexpertens stand kan man naturligvis også møde resten af sengefamilien Hästens. Man kan opleve en af de meget populære kontinentalesenge Hästens Auroria, som er en seng i særklasse, eller teste en Superia box.
- Når man skal investere i en seng, som er for de få, ved vi, at det er vigtigt med grundig, ordentlig og ærlig vejledning. Det står vi for hos Sengeexperten. Vi har arbejdet med sund søvn i snart 30 år, det har givet masser af kundeanbefalinger med på vejen, så man kan være tryg ved os, siger Hanne Bruun.

Mange konkurrencer
Hun tilføjer, at hvis man er ude på at forkæle sig selv og sin kone/kæreste ultimativt, så er en dejlig seng et rigtig godt bud.
- Tag hende med ind i Hästens` drømmeverden på Sengeexpertens stand - du bliver ikke skuffet, lyder opfordringen fra Hanne Bruun, som også har en række konkurrencer med til MAND&CO. Man kan bl.a. vinde et luksus spa/gourmet-ophold med vinmenu på Comwell Kellers Park i Børkop for to.

- Vi har også løbende besøg af ureksperten Kristian Haagen på standen de to dage, han har sin nye bog "Hashtags & Watches" med, og vi udlodder hver dag 10 stk., som kan vindes og modtages med signatur. Og fra Sengeexperten A/S kan man vinde 20 stk. Goodiebag med Hästenskatalog, blomst og Hästenssovebriller, afslutter Hanne Bruun, som glæder sig til at møde de mange besøgende på MAND&CO.


 

Kontaktperson:

Chefkoordinator Camilla Due Christensen

27770043

cdc@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk