Segway Loomo får skandinavisk premiere på Danish Security Fair

22. juni 2018   |   MESSE C Fredericia  |  Flere pressemeddelelser

Intelligent ny Segway kan blandt andet assistere vagtpersonale i patruljeringen – den har premiere på sikringsmessen i Fredericia

De motoriserede og selvbalancerende Segways har i flere år været et populært hjælpemiddel for blandt andet patruljerende politi og vagtpersonale, som får en langt større aktionsradius med det populære elkøretøj.

Nu har den klassiske Segway fået en klog og fiks lillebror – Loomo – som ligeledes er en gave for blandt andet vagt- og sikringsbranchen. Derfor er det meget relevant, at den nye mini-Segway første gang præsenteres i dansk og skandinavisk sammenhæng på Danish Security Fair i Fredericia.

Det særlige ved Loomo er, at den er udstyret med kunstig intelligens, således at den kan følge efter folk, kan skyde billeder og video samt adlyde din stemme.

- I et tomt storcenter, et stort varelager eller lignende kan en Loomo (eller flere) trille rundt autonomt – og hvis den opdager personer, kan den alarmere vagten. Han kan så forsøge at kommunikere med de pågældende gennem Loomo eller begive sig mod stedet med en anden Segway eksempelvis, fortæller Bo Røen Hansen fra den danske importør, WMAN Future Technologies.

Med en eller flere hjælpende Loomo’er kan hver vagtmedarbejder overkomme mere, og det er attraktivt – ikke mindst i lande med høje lønninger og måske udfordringer med rekrutteringen, tilføjer Bo Røen Hansen.

Man kan naturligvis også lade sig transportere med Loomo’en, som med 18 kilometer i timen skyder en pæn fart og giver et godt overblik fra den let hævede platform.

- På Danish Security Fair etablerer vi et testområde, så de besøgende kan afprøve Loomo og de øvrige Segway-modeller. Vi glæder os meget til messen og til at anvise nye veje på vagt- og overvågningsområdet, slutter Bo Røen Hansen.


 

Kontaktperson:

Projektleder Charlotte Buus

27770046

cbu@messec.dk

Afsender:

MESSE C Fredericia

Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia

75922566

messec@messec.dk

http://www.messec.dk