Sådan starter du havemaskinerne efter vinteren uden problemer

06. oktober 2014   |   Aspen  |  Flere pressemeddelelser

Vidste du, at du bør tømme tankene på dine havemaskiner, inden du sætter dem væk for vinteren? Gammel benzin kan nemlig gøre det særdeles vanskeligt at starte maskinerne, når foråret kommer. Aspen alkylatbenzin gør det muligt at lade benzinen overvintre. Samtidig skåner den miljøet og mindsker behovet for serviceeftersyn.

 

Med Aspen alkylatbenzin er det nemt at starte motordrevne havemaskiner, når næste havesæson nærmer sig. Selv dig, der har et par liter tilbage i tanken fra sidste år, kan begynde arbejdet i haven med det samme. Nemmere kan det ikke blive. I modsætning til almindelig benzin kan Aspen alkylatbenzin til plæneklippere og andre motordrevne haveredskaber som fx trimmere, motorsave og hækkesakse overvintre i tanken uden, at kvaliteten påvirkes. Husk blot at fylde tanken helt op, så du undgår kondens.

 

Et miljøvenligt alternativ

Aspen alkylatbenzin er et betydeligt bedre og mere miljøvenligt alternativ til almindelig benzin og er op til 99 % renere, når det kommer til mængden af farlige kulbrinter. Skadelige stoffer som benzen, svovl og aromatiske kulbrinter, som findes i almindelig benzin, er næsten fjernet helt i alkylatbenzin.

Renere motorer

Alkylatbenzin består af nogle få, rene komponenter og producerer derfor langt mindre aske end almindelig benzin. Det holder dine motorer mere rene og gør, at dine havereedskaber ikke har samme behov for at blive sendt til service. Samtidig reducerer det risikoen for, at motorene går i stykker.

 

Priser:

Aspen 2 til totaktsmotorer, cirkapris for 5-liters- dunk, 165 kr.*

Aspen 4 til firetaktsmotorer, cirkapris for 5-litersdunk, 155 kr.*

*Lokale prisafvigelser kan forekomme.

 

For yderligere information kontkat venligst:

Anja Rosenskjold,  anja.rosenskjold@lantmannen.com, 80 88 93 40

Louise Bruce, lb@moleculeconsultancy.com, 23 82 58 40.

 

Højopløselige billeder
Billeder kan downloades fra billedbanken, perpr.se (http://perpr.se/dk/billedbank/?pr=15509)


 

Kontaktperson:

Louise Bruce

23 82 58 40

lb@moleculeconsultancy.com

Afsender:

Aspen

80 88 93 40

info@aspen.se

http://www.aspen.dk