Sådan fjernes ar i huden efter bumser

19. marts 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

En ulykke kommer sjældent alene – og ar er i langt de fleste situationer efterfølgeren til akne, hvilket kan være mindst ligeså frustrerende som at have akne.

Kære Journalist

Ar opstår for nogle mennesker i mindre grad efter en længere periode med bumser. 

For andre opstår ar i ansigtet på grund af dybere ødelæggelse af hudens bindevæv, tit i forbindelse med meget slem cystisk akne. I de tilfælde, hvor arrene virkelig træder frem efter man er kommet sin akne til livs er hos dem, der har dyrket meget solbadning for at mindske aknen – solens misfarvning af huden kan være med til at lave en ”tatovering” i huden i/om arret og derved få ar til at fremstå langt tydeligere (bl.a. derfor er solbadning absolut frarådeligt – ligesom risikoen for hudsygdomme)

Det kan være fristende at trykke sine bumser, hvilket i bund og grund også er OK (blot det gøres korrekt) alligevel bør man dog altid trykke forsigtigt, så man ikke selv er skyld i ardannelse. Andre vælger at stå ”pinen” ud og lade være med at trykke. 

En ting er dog helt sikkert, det er ikke sjovt at komme sin akne til livs også opdage ens ansigt er efterladt med en masse ar! Specielt ikke i en tid, som nu, hvor fokus på udseende er større end nogen sinde.

Hos Danish Skin Care får vi dagligt henvendelser fra både piger, drenge, kvinder og mænd der efter at være kommet deres akne til livs nu gerne vil deres akne-ar til livs. Specielt for både kvinder og mænder, der har mistet deres job, oplever vi, at fokus på udseende pludseligt bliver meget vigtigt i kampen om de ledige jobs.

Fjern ar med hudpleje

Behandlingsmetoderne for ar i ansigtet er meget forskellige, da det hele afhænger af størrelse og hvor nye arene er.

Daglig brug af cremer fyldt med A-vitamin (se Danish Skin Care Moisturizers), vil forbedre hudens øverste hudlag og struktur, og derved kan mindre ar forbedres en smule. 

Lang mere effektiv er en kombination af cremer fyldt med A-vitamin samt en daglig peeling/eskfoliering, da den daglige peeling på daglig basis vil hjælpe hudens naturlige helingsproces ved at skrælle det øverste hudlag af og derved booste huden til at danne ny hud på en nænsom måde.

Den mest effektive daglige peeling er en BHA (Salicylsyre), da den samtidigt med at arbejde i de øvre hudlag også arbejder i de dybere hudlag. Ligesom en BHA (Salicylsyre) er anti-bakteriel og anti-inflammatorisk, hvilket effektiv til hjælpe hudens helingsproces. 

Smooth Skin Daily Exfoliator fra Danish Skin Care bygger på en 2% BHA (Salicylsyre) kombineret med Niacinamide, således at produktet foruden at hjælpe til med den daglige peeling ligeledes forbedrer hudens kolagenproduktion, gør huden mere smidig og øge hudens fugtbindende evne.

Kombineret med cremer med A-vitamin vil Smooth Skin Daily Exfolaitor være med til at effektivisere fjernelsen af ar dramatisk. Hudpleje kan ikke fjerne ar efter akne ”her og nu”, men vil gradvist forbedre huden. Det er derfor vigtigt at være kontinuerlig og vedholdende i sin hudpleje, så vil man opnå positive resultater. 

Yderligere så er hudpleje langt fra så omkostningsfuld og voldsom for huden, som alternative behandlinger er. Alternative behandlinger til fjernelse af ar, såsom slibning med diamanthjul, laser og injektioner, bør kun vælges i virkelig voldsomme tilfælde af ar. I værste tilfælde kan disse voldsomme og ofte meget dyre alternativer være med til at genere huden så voldsomt, at man vil opleve et nyt udbrud af akne – også er man jo lige vidt.

Smooth Skin Daily Exfolaitor sælges på www.danishskincare.dk (vejl. udsalgspris - 265 kr)

Venlig hilsen

Danish Skin Care

 

 

Kontaktperson:

Martin

30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Svanemøllevej 25
2100 København Ø

30 116 116

presse@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk