Sådan bliver du hørt, som du gerne vil høres!

05. marts 2013   |   Klaus Møller Voice Studio  |  Flere pressemeddelelser

Kropsprog og stemme har enormt stor betydning for omverdens opfattelse af os – og ens succes kan afspejles direkte i ens optræden og formidling.

Kære Journalist

Vi bliver målt på vores uddannelse, kompetencer, erfaring og sågar vores Facebook-venner, men kan man ikke at formidle sit budskab, så kan uddannelse og gode ideer være ligegyldigt.

Derfor er det enormt vigtigt oveni alt uddannelses ræset, at være opmærksom på sin stemme og sit kropsprog – det kan være afgørende for, om du får jobbet, forfremmelsen eller kommer igennem med din idé.

Klaus Møller er Danmark og Nordeuropas førende stemmetræner og har i mere end 20 år arbejdet med stemmen og stemmetræning. Herunder har han haft fornøjelsen af at undervise en langrække skuespillere, politikere, virksomhedsledere, tv-speakere, præster, coaches og andre, som bruger stemmen i deres professionelle liv.

Tirsdag d. 16  april kan Klaus Møller opleves af alle interesserede, når han afvikler workshoppen ”Bliv Hørt, som du gerne vil høres” i København.

Klaus Møller anskuer stemmen som et af vores vigtigste værktøjer.

Når man taler til en forsamling eller et publikum, er under 10 % af folks fokus på de ord der siges. Resten er fokuseret på stemmens intonation, klang og talerens kropssprog. 

Det er derfor altafgørende, at man bruger stemmen rigtigt. Jo bedre man bruger stemmen, des tydeligere bliver budskabet modtaget.

På workshoppen ”Bliv hørt, som du gerne vil høres” kommer Klaus Møller med konkrete teknikker til at få en sikker og overbevisende stemme, når der kommunikeres til mere end et menneske ad gangen - ved møder, præsentationer, workshops eller foredrag. 

Workshoppen finder sted centralt i København d. 16. april kl. 10-17 til 4.490 kr. (ekskl. moms) inkl. forplejning. – tilmelding nødvendig.

Læs nærmere om workshoppen her

 

Klaus Møller Voice Studio

Klaus underviser til dagligt fra Klaus Møller Voice Studio på Østerbro i København, men har også privatelever i bl.a. London og Berlin. Ligesom han underviser på Dansk Skuespiller Forbund, Det Danske Musicalakademi og Det Danske Filmskuespillerakademi. Samt sidder i Advisory Board for Estill Voice International* 

Klaus er endvidere den mest benyttede Vocal Coach i Danmark og har coachet forestillinger på en lang række teatre rundt om I landet. Ligesom han siden 1997 har været fasttilknyttet Vocal Coach på ”Det Ny Teater”. Samtidigt med at han er  tilknyttet stemmetræner på Det Kgl. Teater og stemmeekspert på Aftenshowet og i Formiddag på P4.

Sammen med sin engelske kollega Matthew Reeve driver Klaus konsultent- og undervisningsvirksomheden ”Reeve & Møller – Professional Voice Consultancy”, som har specialiseret sig i at uddanne og certificere sang- og stemmepædagoger i England, Tyskland og Danmark.

Venlig hilsen 

Klaus Møller Voice Studio

* Verdensledende program til udvikling af stemmetræning samt forskning i stemmen

Kontaktperson:

Martin

7199 5332

ms@klausmoeller.dk

Afsender:

Klaus Møller Voice Studio

Svanemøllevej 25, Annekset
2100 København Ø

7199 5332

ms@klausmoeller.dk

http://dk.klausmoeller.dk/