Sådan bliver du hørt, som du gerne vil høres!

19. februar 2013   |   Klaus Møller Voice Studio  |  Flere pressemeddelelser

Nordeuropas førende stemmetræner, Klaus Møller, kan for første gang opleves i Holstebro af alle interesserede, når han i april gæster Holstebro Musikteater med workshoppen ”Bliv hørt, som du gerne vil høres”.

Kære TV Midt/Vest

Klaus Møller er Danmark og Nordeuropas førende stemmetræner og har i mere end 20 år arbejdet med stemmen og stemmetræning. Herunder har han haft fornøjelsen af at undervise en langrække skuespillere, politikere, virksomhedsledere, tv-speakere, præster, coaches og andre, som bruger stemmen i deres professionelle liv.

Torsdag d. 11. april kan Klaus Møller for første gang  opleves i Jylland af alle interesserede, når han gæster Holstebro med hans workshop ”Bliv Hørt, som du gerne vil høres”.

Holstebro var et oplagt valg for Klaus, at lægge den første offentlige workshop i Jylland, da han de sidste par år har fået flere virksomhedsledere og politikere i sit kundekartotek fra Holstebro samt Midt- og Vestjylland. Ligesom han er fasttilknyttet mentor og underviser på Talentakademiet I Holstebro.

Klaus Møller anskuer stemmen som et af vores vigtigste værktøjer.

Når man taler til en forsamling eller et publikum, er under 10 % af folks fokus på de ord der siges. Resten er fokuseret på stemmens intonation, klang og talerens kropssprog. 

Det er derfor altafgørende, at man bruger stemmen rigtigt. Jo bedre man bruger stemmen, des tydeligere bliver budskabet modtaget.

På workshoppen ”Bliv hørt, som du gerne vil høres” kommer Klaus Møller med konkrete teknikker til at få en sikker og overbevisende stemme, når der kommunikeres til mere end et menneske ad gangen - ved møder, præsentationer, workshops eller foredrag. 

Workshoppen finder sted på Holstebro Musikteater d. 11. april kl. 10-17 til 4.490 kr. (ekskl. moms) inkl. forplejning. – tilmelding nødvendig.

Læs nærmere om workshoppen her

Klaus Møller Voice Studio

Klaus underviser til dagligt fra Klaus Møller Voice Studio på Østerbro i København, men har også privatelever i bl.a. London og Berlin. Ligesom han underviser på Dansk Skuespiller Forbund, Det Danske Musicalakademi og Det Danske Filmskuespillerakademi. Samt sidder i Advisory Board for Estill Voice International* 

Klaus er endvidere den mest benyttede Vocal Coach i Danmark og har coachet forestillinger på en lang række teatre rundt om I landet. Ligesom han siden 1997 har været fasttilknyttet Vocal Coach på ”Det Ny Teater”. Samtidigt med at han er  tilknyttet stemmetræner på Det Kgl. Teater og stemmeekspert i Formiddag på P4.

Sammen med sin engelske kollega Matthew Reeve driver Klaus konsultent- og undervisningsvirksomheden ”Reeve & Møller – Professional Voice Consultancy”, som har specialiseret sig i at uddanne og certificere sang- og stemmepædagoger i England, Tyskland og Danmark.

Venlig hilsen 

Klaus Møller Voice Studio

* Verdensledende program til udvikling af stemmetræning samt forskning i stemmen

Kontaktperson:

Martin

7199 5332

ms@klausmoeller.dk

Afsender:

Klaus Møller Voice Studio

Svanemøllevej 25, Annekset
2100 København Ø

7199 5332

ms@klausmoeller.dk

http://dk.klausmoeller.dk/