Sådan bliver du bumserne fri inden konfirmationen

05. marts 2013   |   Danish Skin Care  |  Flere pressemeddelelser

Konfirmation og Blå mandag går hånd i hånd med teenagetid og dermed for mange BUMSER – vil man være bumsefri inden konfirmationen, er det ved at være sidste udkald for at komme i gang!

Kære Journalist

Konfirmationssæsonen nærmer sig hastigt for rigtigt mange unge piger og drenge, hvilket i de fleste tilfælde dermed også betyder stor fest for familie og venner, en langrække familiefotos og ikke mindst blå mandag – kort sagt en rigtig fantastisk tid!

Desværre er konfirmationen også ensbetydende med teenagetidens begyndelse og dermed for rigtigt mange en tid med bumser, akne, ustabil hud, uren hud, papler, pustler, talgknopper, bylder, cyster - ja ”kært barn” har mange navne.

Uafhængigt om der er tale om mange eller blot én enkelt bums i ny og næ, så er bumser aldrig sjove – og selvom bumser ikke er farlige, kan de være til meget stor irritation. I mange tilfælde udvikler akne sig til nedsat selvværd, psykiske lidelser osv. – derfor bør man bestemt aldrig negligere akne!

Heldigvis er hudpleje i dag så effektiv, at ingen behøver leve med akne – det er blot vigtigt at behandle akne korrekt. Og skal man være fri for akne inden konfirmationssæsonen starter i maj, så er det virkelig ved at være sidste udkald for at komme i gang!

Sådan bliver man akne fri inden konfirmationen

En forenklet guide til at blive akne fri inden konfirmationen kan beskrives ved 3 trin – rengør, bekæmp og beskyt - som beskrevet nedenfor.

Mere skal der faktisk ikke til, men der findes nogle ekstra tiltag man kan gøre – f.eks. at undgå mælkeprodukter. 

I bogen ”Kuren Mod Bumser” af hudplejeekspert Mads Timmermann og grundlægger af hudplejefirmaet Danish Skin Care kan man finde en uddybet guide til hvordan man behandler bumser korrekt – og samtidigt få afklaret en lang række akne-myter: ”Giver Pizza f.eks. bumser?”.

Kuren Mod Bumser sælges via. www.danishskincare.dk til 197 kr.

Venlig hilsen

Danish Skin Care  

---

Akne fri i 3-trin, før konfirmationen. 

Trin 1: Rengør

Hvis ens ansigt er beskidt og fedtet, kan de aktive hudplejeprodukter ikke virke lige så effektivt, som hvis ansigt er rent.

Start derfor altid hudplejerutinen (morgen og aften) med at rense ansigtet med et mildt renseprodukt. 

OBS: det er en stor fejltagelse at tro, at skrappe hudpleje produkter er bedst – de kan ofte gøre mere skade end gavn, ved at irritere huden og dermed generere nye udbrud.

Trin 2: Bekæmp

Hud afstøder konstant døde hudceller, som kan sætte sig fast i hudens porer samt på hudens overflade. Når dette sker, har bumser gode forudsætninger for at blomstre. 

På dagligbasis bør man derfor anvende en effektiv BHA (salicylsyre) eksfoliering, som dramatisk vil mindske fremkomsten af nye bumser og være med til at dræbe nuværende udbrud.

OBS: Man bør altid undgå en skrub med korn eller sten, da det vil være alt for hårdt for huden. 

Trin 3: Beskyt

Da bumser og uren hud er en betændelsestilstand i huden, bør man dagligt beskytte og genopbygge den med effektive og beroligende ingredienser.

Produktet man bruger skal desuden være tilpasset ens hudtype - folk med tør hud, kan sagtens have problemer med bumser og skal selvfølgelig bruge produkter dertil, for ikke at udtørre og derved irritere huden. Ligesom folk med fedtet hud, som største delen af akne ramte har, bør bruge produktet formuleret til fedtet hud.

OBS: Du har brug for de samme beskyttende ingredienser om natten som om dagen. Om dagen bør du blot sørge for altid at bruge solbeskyttelse. Den ENESTE forskel på dag- og natcreme bør altså være solfaktor! 

Det er vigtigt at pointere, at det er vigtigt at være konsekvent og vedholdende med sin hudplejerutine – samt naturligvis vælge velformulerede hudplejeprodukter.

 

Kontaktperson:

Martin

30 116 116

presse@danishskincare.dk

Afsender:

Danish Skin Care

Svanemøllevej 25
2100 København Ø

30 116 116

presse@danishskincare.dk

http://www.danishskincare.dk