Scanvaegt Systems udnævner Peder Schmidt til Vice-administrerende direktør

08. september 2021   |   Scanvaegt Systems A/S  |  Flere pressemeddelelser

Med mere end 30 års erfaring i Scanvaegt Systems – heraf 20 år som International Service Business Manager - er Peder Schmidt en medarbejder med stor erfaring, der nu er udnævnt til Vice-administrerende direktør under CEO Jan Elgaard.

Peder Schmidts nye titel er ikke del af en organisationsændring, men har til formål at styrke Scanvaegts interne samarbejde og udnytte synergierne funktionerne imellem for således at kunne tilføre kunderne mere værdi.

”Jeg er glad for at kunne udnævne Peder til Vice-administrerende direktør. Scanvaegt Systems oplever en stor vækst på alle markeder og vi udvikler konstant vores organisation i forhold til både markedssituation og vores fremtidige strategi,” siger Jan Elgaard, CEO i Scanvaegt Systems.

”Udnævnelsen af Peder understøtter vores overordnede mål om at skabe stærkere løsninger til vores kunder. I kraft af sit indgående kendskab til vores kunders verden er Peder en central nøglespiller i ledelsens arbejde med strategisk forretningsudvikling, nye produkttiltag og internationalisering af forretningen. Jeg ønsker Peder tillykke med udnævnelsen og ser frem til det fortsatte gode samarbejde,” afslutter Jan Elgaard.

”Jeg ser frem til at arbejde sammen med vores kunder om at skabe vækst for alle. Scanvaegt har en række dedikerede brancheløsninger og IT-systemer, der sammen med vores service-koncept – ScanCare – kan bidrage til bedre konkurrence-evne og indtjening for vores kunder,” siger Peder Schmidt, Vice-administrerende direktør i Scanvaegt Systems.

Kontaktperson:

Helle Poulsen

22972703

hp@scanvaegt.dk

Afsender:

Scanvaegt Systems A/S

Johann Gutenbergs Vej 5-9
8200 Århus N

86785500

hp@scanvaegt.dk

http://www.scanvaegt.dk